Transplant de par, interventii ce pot avea loc cu succes in cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant

In 2021 preocuparile despre aspectul fizic continua sa fie aspecte de interes pentru publicul larg. Atat pentru femei, cat si pentru barbati, clinica bucuresteana Dr. Felix Hair Implant vine cu solutii privind implantul de par. O astfel de procedura, interventie chirurgicala estetica, are rolul de a corecta problema alopeciei. Va fi realizata prin tehnica Q-FUE, tehnica moderna ce asigura avantaje pentru pacienti.

Vindecare mai rapida, rezultate mai bune

Fata de clasica tehnica de transplant de par, Q-FUE inseamna avantaje majore. Implica recoltarea radacinilor de par si implantarea acestora manual, ceea ce va presupune implicit disconfort mai putin, fara cicatrici si rani, vindecare mai rapida si mai putina sangerare in timpul procedurii. Q-FUE asigura si rezultate optime. Gratie muncii manuale, implantarea poate fi realizata in unghiul dorit,ceea ce va contribui la crearea unui aspect natural a podoabei capilare.

Pacientii care ajung la clinica Dr. Felix Hair Implant pot avea parte de toate aceste beneficii ca urmare a interventiei realizate aici. Primul pas insa este cel al consultului de specialitate. Pentru cei care nu se pot deplasa, nu pot ajunge in capitala, este posibila si consultatia online.

Dr. Felix Hair Implant, clinica de prestigiu

Clinica este una derenume si a pus capitala pe harta internationala. Pacientii vin aici din toate colturile lumii si tarii. Asta pentru ca dotarile sunt de top, iar serviciile pe masura. Aici a avut loc si interventie unica si inovativa a mediului Felix,de implant de par pe grefa de piele, un succes de altfel.

Indiferent cat de avansata este alopecia pacientului sunt sanse de a restabili aspectul mai intinerit si o podoaba capilara care sa corecteze ceea ce vizibil deranjeaza.Tot aici in lista de servicii regasim si implantul de sprancene, mustata sau barba.

Pacientul are parte aici de consiliere si tot protocolul pre si post operator, iar in decurs de cateva luni de la interventie rezultatele sunt deja vizibile si multumitoare.Detalii, dar si cazuri ale pacientilor, precum si alte informatii de interes regasim in cadrul paginii oficiale.

Contact

+40 720.254.368 –pentru programari

+40 749.260.204 –pentru urgente

 office@drfelix.ro

transplant de par implant de par dr felix hair implant