Toughshield R200 va fi lansat si in Romania! Smartphone-ul are cea mai noua versiune de Android, 4.4.2 KitKat, si rezistenta certificata pentru caderea de la inaltime



 

Cel mai performant smartphone Toughshield va fi lansat, in Romania, in data de 15 iulie! R200 este primul smartphone, al celor de la Toughshield, cu sistem Android 4.4.2 KitKat, cea mai noua versiune de Android, oferind, astfel, un plus de viteză la capitolul navigare. Dar acesta nu este singurul beneficiu pe care il ofera Toughshield R200. Iata care ii sunt caracteristicile!

 

Alaturi de caracteristicile principale precum camera foto principala de 5 MP, procesorul Quad Core de 1.3GHz si display-ul WVGA IPS de 4 inch, Toughshield R200 te va surprinde prin multitudinea de beneficii si functii de care dispune. Acest smartphone este solutia ideala pentru intreprinderile si comerciantii care doresc functionalitate si mobilitate combinata cu robustete certificata MIL-STD-810G, pentru caderi repetate de la 1.25 metri. Pe langa asta, Toughshield R200 este rezistent si la apa, fiind echipat cu un display Gorilla Glass si avand certificarea IP68, ce permite operarea sa cu mainile ude. Rezista, de asemenea, si la temperaturi mici, fiind ideal pentru cei care lucreaza in conditii grele, unde riscul de a strica un telefon este mare. Mai mult, functionalitatea Dual Sim a modelului R200 le permite utilizatorilor sa foloseasca un singur telefon care il va inlocui si pe cel de serviciu si pe cel personal, pentru a putea lucra mai comod si fara frica deteriorarii lor.

 

Chiar daca pare un telefon robust si masiv, Toughshield R200 te incanta cu cea mai noua versiune de Android 4.4.2 KitKat sosita, de curand, cu noi caracteristici si aplicatii pentru ca tu sa fii la curent cu toate noutatile. Camera de 5 mp, cu blit, iti va satisface orice nevoie la locul de munca, iar faptul ca gadgetul are o memorie extensibila pana la 32 GB iti permite sa stochezi toate pozele din timpul lucrarilor si filmarile executate in fazele determinante ale proiectelor tale si ale echipei cu care lucrezi. 

 

De asemenea, Toughshield R200 vine cu o durata mare de viata a bateriei, aceasta avand 2000 mAh si asigurand, astfel, un timp de operare de pana la 20 ore si in stand-by de pana la 400 ore. Smartphone-ul are, de altfel, Dual SIM la care gasim conectivitate wireless, bluetooth 4.0 si servicii GPS cu acoperire mare. 

 

Cine sunt cei de la Toughshield

 

Toughshield este un producator de terminale mobile robuste, cu sediul in Marea Britanie. Durabilitatea de care produsele celor de la Toughshield dau dovada in mediul industrial, fac ca aceste dispozitive mobile sa fie perfecte pentru toti lucratorii din domeniul constructiilor si nu numai.

 

Toughshield R200 va fi lansat, in Romania, in data de 15 iulie, si va putea fi achizitionat de pe www.idmag.ro.