Printcard Systems ofera un sistem personalizat de inchiriere cu avans 0%

Printcard.ro va ofera posibilitatea de a inchiria o imprimanta de carduri sau o imprimanta de carduri pentru a putea incepe sa creati cate un card de fidelitate pentru fiecare client, sa demarati promotii-surpriza ori sa imprimati materiale creative speciale.



Cardurile de fidelitate, promotiile si materialele creative personalizate va pot ajuta sa tineti clientii aproape si sa cresteti vanzarile pe termen lung si scurt, insa o investitie in echipamentele de care aveti nevoie s-ar putea sa nu faca parte din buget. Printcard va ofera optiunea de a inchiria imprimanta de carduri dorita cu avans 0%. Specialistii Printcard vor crea pentru dumneavoastra un sistem de bugetare personalizat astfel incat sa incepeti sa platiti ratele dupa ce incepeti sa obtineti profit.



Cardurile de fidelitate sunt folosite cu succes in supermarketuri, farmacii, benzinarii, magazine de haine si in multe alte locuri, putand fi adaptate cu succes la un numar foarte mare de modele de business. Cardurile va ofera posibilitatea de a tine o evidenta a clientilor si de a ii atrage prin promotii sau discounturi.



Imprimantele de carduri oferite de Printcard va permit sa va produceti singuri cardurile de fidelitate si sa le tipariti color sau monocrom, pe o fata sau pe ambele, sa adaugati banda magnetica, elemente anticopiere, coduri de bare sau serii unice. Folosind aceste imprimante speciale puteti crea si legitimatii de acces si multe alte instrumente creative care va vor ajuta sa va promovati mai bine sau sa va conduceti afacerea.



Printcard va ofera si un serviciu profesional de personalizare si productie carduri, o gama variata de carduri PVC si chiar si design al cardului. In plus, Printcard va ofera suport tehnic, consultanta pentru alegerea imprimantei si cardurilor potrivite, dar si servicii de garantie si mentenanta pentru toata gama de produse MAGICARD. Printcard ofera servicii de service si pentru imprimante de carduri Evolis, Zebra, Datacard, Fargo sau HiTi, cititoare si encodere de carduri cu banda magnetica si cititoare de coduri de bare. Compania ofera si suport tehnic gratuit pe o perioada de 30 de zile dupa cumpararea oricarui echipamente de printare de carduri.  Mai multe detalii pe www.printcard.ro



Despre Printcard



Printcard Systems este unul din cei mai importanti distribuitori de echipamente de imprimare de carduri din Romania oferind echipamente, consumabile si accesorii, dar si servicii de imprimare de carduri.



 



Powered by SEOmonitor