Top 4 motive pentru care să consumi încrezător carne de pui

Multe dintre preparatele pe care le pregătim în mod regulat presupun utilizarea cărnii, cea mai populară fiind desigur cea de pui. Indiferent că este vorba despre supa, friptura sau diferite tipuri de salate, carnea de pui este adesea ingredientul vedetă al acestor preparate și nu numai. Deși rareori privim dincolo de gustul ei apetisant, carnea de pui înglobează însă și o varietate larga de beneficii pentru organism, un motiv în plus pentru care să o introducem în alimentație ori de câte ori avem ocazia. Indiferent de modul în care este consumata în cele din urmă, carnea de pui rămâne una dintre cele mai populare tipuri de carne din întreaga lume. Pentru a te bucura de întreg cumulul de beneficii, este important să achiziționezi întotdeauna carne de pui proaspătă, ce provine de la pui crescuți organic.

În prezent este mai simplu ca oricând să găsești carne de pui de calitate, mai precis un simplu click fiind tot ceea ce te desparte de un preparat absolut delicios. La https://www.carmangeriamoldovan.ro/catalog/din-carne-de-pui-88 ai posibilitatea de a găsi carne de pui proaspătă, cu ajutorul căreia să pregătești cele mai delicioase rețete. În acest material am pregătit pentru tine o serie motive pentru care să consumi carne de pui în mod regulat. Iată câteva dintre cele mai importante!

În orice sortiment de carne de pui se regăsesc multe proteine

Carnea de pui reprezintă alegerea ideală atunci când te afli în căutarea unei surse de proteine, fără conținut ridicat de grăsimi. Deși toate tipurile de carne au în componența și proteine, multe dintre acestea includ și diferite grăsimi care în exces pot deveni dăunătoare pentru organism. Acesta este și unul dintre motivele pentru care delicioasa carne de pui adesea se regăsește în alimentația sportivilor de performanță și a celor care doresc să crească masa musculară. 100g de carne de pui conțin aproximativ 31g proteine, o cantitate uriașă, fiind necesară dezvoltării musculare.

Carnea de pui este un aliment versatil

Printre avantajele de bază ale acestui tip de carne se numără și versatilitatea dacă se ține cont de modul în care aceasta poate fi preparată. Supă, friptură, grătar sau chiar și sandwitch-uri sunt câteva exemple de preparate unde carnea de pui constituie un ingredient principal, ce oferă savoare. Această caracteristică transformă carnea de pui într-una dintre cele mai populare și mai îndrăgite tipuri de carne.

Carne de pui poate contribui la reducerea stresului

Un detaliu mai puțin știut despre carnea de pui este acela că poate contribui semnificativ la reducerea stresului. Acest lucru se datorează faptului că în carnea de pui se regăsește atât Vitamina B5, cât și triptofan, ambele substanțe fiind recunoscute pentru capacitatea lor incredibilă de a reduce stresul.

Carnea de pui este alegerea ideală în dietele pentru slăbit

Conținutul scăzut de grăsimi și aportul de proteine transformă carnea de pui într-un element cheie al dietelor pentru slăbit, de aceea foarte multe cure de slăbire nu impun niciun fel de restricții în ceea ce privește consumul de carne de pui. Așadar, carnea de pui poate fi un aliat de nădejde în lupta cu kilogramele în plus.

 

 

carne de pui carmangeriamoldovan.ro