Masuri pe perioada de pandemie: relaxarea acasa sustinuta de sfaturile de la Artemis Masaj

Este o perioada de incercare pentru orcine si cu atat mai mult pentru cei care obisnuiesc sa fie mai mult in deplasari, care nu ajungeau acasa decat pentru a se odihni. Din alergarea parca neintrerupta a vietii spre a agonisi tot mai mult, putini reusesc sa se acomodeze noilor conditii ce se impun, cele de a sta la domiciliu si de a iesi doar daca este strict necesar.

Pe cat pare de dificil si greu de realizat, auto-izolarea devine mai placuta atunci cand masurile pe care fiecare le ia in locuinta sunt cu folos. Spre exemplu, cuplurile nu ar trebui sa aiba timp sa se plictiseasca, nu cand metodele de relaxare spre care se pot orienta sunt atat de variate. Mai mult chiar, cu scopul de a induce idei care iasa din sfera obisnuitului, 

Artemis Masaj propune publicului o multime de tehnici de masaj care sa il ajute sa experimenteze si latura erotica.

Relaxarea acasa, mai profunda cu ideile de la Artemis Masaj

Desigur ca din orice recomandare fiecare poate prelua doar ceea ce i se pare captivant. Oricand insa ideile noi pot fi puse in practica pentru ca se pot demonstra experiente de relaxare inedite, de efect.

Pentru ca fiecare atingere specifica tehnicilor de masaj ce se practica cu succes si la Artemis Masaj (servicii care vor deveni din nou disponibile dupa perioada pandemica) sa fie de efect, este necesar ca uleiul folosit sa fie special dedicat acestui scop. Acesta va juca atat rol de lubrifiere, dar va fi totodata si un stimulator pentru simturi, motiv pentru care o aroma placuta, cea preferata - de ce nu? - ar trebui aleasa. Cu siguranta uleiul este un factor important in procesul de masare, un element cheie pe care il recomanda specialistii salonului.

Chiar daca primele astfel de sesiuni realizate alaturi de partener/a vor fi mai stangace, experienta in sine este cea care va sustine farmecul masajului. Cand mainile devin mai dibace, astfel de masaje vor deveni un ritual de cuplu, unul la care sunt toate sansele sa nu renuntati nici dupa ce aceasta perioada se va incheia.

artemis masaj masaj erotic bucuresti salon masaj erotic