Cum iti poate schimba implantul dentar viata?

Coplesiti de problemele cu care se confrunta de-a lungul vietii, cei mai multi renunta treptat la a avea o viata sociala, mai ales cand aceasta vizeaza dantura si santatea ei. Caderea dintilor este in mod sigur un motiv frecvent pentru care exista aceasta renuntare, retragere.

Implantul dentar, in cazul dintilor lipsa, este o solutie pentru care opteaza cei care iau decizia de a realiza o schimbare vizavi de imaginea lor, schimbare pentru ca edentatia are impact asupra esteticii zambetului si implicit a fetei. Beneficiile pe care o astfel de interventie chirurgicala le are asupra calitatii vietii sunt numeroase, insa nu sunt cunoscute publicului larg.

Dental Premier, clinica stomatologica dotată High Tech Dentistry® din Bucuresti, vine in intampinarea celor care se confrunta cu consecintele unuia sau a mai multor dinti lipsa cu servicii stomatologice profesionale de implantologie.

Impactul implantului dentar asupra calitatii vietii

Mai presus de o estetica vizibil imbunatatita a fetei, implantul dentar prezinta o serie de beneficii cu impact asupra calitatii vietii. Iata care sunt cateva dintre rezultatele de care au parte cei care opteaza pentru implantul dentar realizat cu succes la Dental Premier.

Un prim avantaj al implantului se refera la comportamentul identic cu al dintilor naturali specific acestuia. Cei care opteaza pentru o astfel de lucrare se bucura de recapatarea functiei masticatorii, astfel eliminand si riscul de a dezvolta probleme gastrice.

Alte neplaceri pe care implantul le elimina cu succes sunt defectele de fonatie, lipsa increderii in propria persoana. Practic confortul psihologic oferit de acesta este considerabil.

Cand lucrarea a fost realizata de o mana experta, folosind materiale si aparatura de specialitate, implantul rezista cu succes chiar si o viata. Asta asigura lipsa leziunilor si impiedica totodata si mobilitatea dintilor. Implanturile dentare inlocuiesc radacina lipsa, opresc atrofierea osului, previn retractia gingiei si ofera posibilitatea de a monta proteze dentare fixe.

Procedura medicala se adreseaza publicului larg, fiind o solutie si in cazul celor care in mod normal ar fi necesitat aditie de os, de exemplu sau alte proceduri suplimentare.

Bineinteles, post operatie, exista o serie de responsabilitati, de etape de ingrijire si intretinere pe care trebuie sa le aiba in vedere pacientul. Acestea sunt insa simple si echivaleaza cu calitatea vietii mult imbunatatita. Detalii suplimentare despre aceasta procedura se regasesc pe https://www.dentalpremier.ro/serviciu-1-implant-dentar.

implant dentar dental premier