Top 4 lucruri de care au nevoie proaspetele mamici

Perioada de dupa nastere nu este de neglijat, mai ales daca s-a intervenit chirurgical printr-o operatie de cezariana. Corpul unei femei este slabit si are nevoie de refacere, de aceea trebuie limitata orice activitate care ar pune in pericol operatia. Chiar si dupa o nastere naturala este necesara recuperarea. Multe persoane apeleaza la lenjerii modelatoare, confortabile de purtat si eficiente, nu sunt dificil de imbracat si ofera stabilitatea necesara pentru a efectua orice miscare.

Clessidra este un magazin online care pune la dispozitia publicului vast o gama variata de articole vestimentare printre care si aceste renumite lenjerii modelatoare special concepute pentru perioada postnatala. Pe site-ul clessidra.ro se gasesc produse precum centuri postanale pentru zona inferioara, pentru spate, pentru muschii abdominali, corsete, sutiene cu bretele detasabile pentru alaptat si multe altele.

Mai jos sunt prezentate cateva articole vestimentare precum haine sau articole de MODELARE POSTNATALA care pot cu usurinta sa le fie de ajutor proaspetelor mamici:

1.       Centura postnatala  


Este eficienta mai ales atunci cand dupa nastere muschii abdominali sunt inca deschisi. Purtarea unei centuri care acopera partea abdominala si spatele pot influenta in mod pozitiv atat recuperarea precoce si cat mai rapida, cat si inchiderea muschilor abdominali. Produsele pentru modelare corporala – cu cat mai des sunt purtate, cu atat mai multe mamici sunt fericite si acesta este unul dintre principalele idealuri pentru care centurile au fost concepute, pentru a usura recuperarea celor care abia au dat nastere unui prunc.

2.       Sutien cu bretele detasabile pentru alaptare

Un sutien obisnuit poate fi dificil de folosit atunci cand mama alapteaza natural copilul. Bretele ce pot fi cu usurinta detasate sunt un atu in ceea ce priveste aceasta activitate zilnica de alaptare.

3.       Pantaloni cu talie joasa cu elastic

Chiar si dupa nastere, pantalonii cu talie joasa sunt un must, deoarece corpul necesita timp pana cand greutatea se normalizeaza.

4.       Rochii cu decolteu parte peste parte

La fel ca si in cazul sutienului detasabil, rochiile parte peste parte pot permite alaptarea intr-un mod destul de practic si de eficient.

Astfel de articole de remodelare postnatala, dar si pentru vestimentatia proaspetelor mamici pot fi gasite pe www.clessidra.ro.