Toamna in vesmant de diamante si aur roz de la Bijuteria Teilor

Teilor a lansat colectia de toamna a anului 2014, disponibila acum atat pe site-ul bijuteriateilor.ro, cat si in magazine. Colectia este inspirata de modele minimaliste si futuriste, iar culorile delicate de coniac, chihlimbar si roz pudrat reprezinta ultimele trend-uri in materie de bijuterii ale acestei toamne.



Bijuteriile de la Teilor se disting prin eleganta, rafinament si un aer avangardist ce le confera unicitate. Colectia de toamna de la Teilor se axeaza pe aurul roz, cu un efect pastelat, in ton cu acest anotimp. Diamantele albe, negre sau de culoarea coniacului se impletesc perfect cu formele futuriste, de inspiratie geometrica si extrem de elegante. Bratarile lucrate in aur roz, cu impletituri discrete, cerceii pretiosi cu montura din diamante negre si safire galbene si cu un design inspirat din natura, inelele discrete cu straluciri de diamant, pandantivele inedite in nuante puternice, precum si seturile-fantezie, cu perle, diamante, safire si alte pietre pretioase, lucrate in aur alb, roz sau galben, reprezinta declaratii ale pasiunii pentru bijuteria ridicata la rang de arta.



Texturile futuriste, calitatea pietrelor pretioase folosite precum si finisajele perfecte, fac din colectiile de bijuterii de la Teilor adevarate vernisaje de arta. Ele asteapta femeia sofisticata, puternica si eleganta care le va purta. Toate diamantele incrustate in bijuterii sunt insotite de certificate HRD, pentru ca valoarea lor este atestata la nivel international, iar calitatea pietrelor pretioase si a materialelor folosite nu poate fi intrecuta de nicio alta bijuterie din Romania.



Pentru mai multe detalii, puteti vizita site-ul Teilor si, de asemenea, puteti admira colectiile elegante si spectaculoase de toamna in magazinul Teilor din Baneasa Shopping City, Bucuresti. Lasati-va purtata de inspiratia acestei toamne elegante care soseste cu sclipiri pretioase, design-uri avangardiste si, mai presus de toate, un stil unic oferit de bijuteria Teilor.



Despre bijuteria Teilor



Avand o experienta de peste 16 ani in domeniu, Teilor s-a remarcat prin eleganta, stil, calitate si servicii ireprosabile. Oferind clientilor sai produse exclusiviste, cu design-uri unice si inedite, bijuteria Teilor s-a concentrat intotdeauna, in primul rand, asupra conceptului de inovatie. Colectiile imprevizibile si elegante de bijuterii sunt completate de inelele de logodna si verighetele spectaculoase pe care le creeaza, urmarind intotdeauna sa satisfaca exigentele clientilor sai. Colectiile pot fi admirate si comandate pe site-ul Teilor sau direct in magazinele din Baneasa Shopping City Bucuresti, Pitesti, Craiova, Sibiu sau Targoviste.



 



Powered by SEOmonitor