Cum ar trebui să fie livrate comenzile de Black Friday?

București, 20 Noiembrie



TinaR.ro dă start campaniei Black Friday pe 21 Noiembrie, ora 00:00. Toată comunicarea din această săptămână a fost orientată pe găsirea răspunsului la întrebarea: Cum ar trebui să fie livrate comenzile de Black Friday? Provocarea pentru comunitatea TinaR.ro de pe FB a fost găsirea unui cuvânt de 7 litere. Două indicii suplimentare au redus gradul de dificultate: cuvântul se termină în (T) și începe cu o literă care seamănă cu (!). Au fost colectate mii de răspunsuri. Cele mai dese răspunsuri date în ultimele 3 zile au fost: imediat, instant, perfect, gratuit, tentant, elegant, traznet, minunat.



„Promisiunea pe care TinaR.ro o face de Black Friday este că livrează IMEDIAT. Pentru asta, produsele din campanie vor fi pe stoc. Echipa care se ocupă de procesarea comenzilor a fost mărită, astfel încât să poată fi livrat un volum de comenzi de 10 ori mai mare decât într-o zi normală.” (Rareș Jianu, GM TinaR.ro) 



Un alt beneficiu este Livrarea Gratuită, indiferent de valoarea comenzii sau de modalitatea de plată. Din experiența anilor trecuți am înțeles că nu discount-ul contează cel mai mult ci prețul final și produsul. Așa se face că în această campanie au fost incluse doar brandurile cele mai populare de pe TinaR.ro iar prețul final al acestora va fi mai bun decât în orice altă perioadă a anului. Categoriile incluse în campanie sunt: rochii, bluze, pulovere, geci, paltoane, ghete, botine și cizme. Reducerile ajung pentru unele produse până la 70%.



Pentru a face shopping-ul pe TinaR.ro cât mai ușor, de Black Friday va fi lansată și aplicația de mobil, disponibilă în versiuni IOS și Android.