Tipuri de coroane funerare și motive sa le comanzi online

Aranjamentele florale funerare sunt și au fost una dintre cele mai folosite metode de omagiere a unei persoane ce a trecut în neființă. De aceea, în această situație complicată din punct de vedere emoțional, posibilitatea de a face online comandă de coroane funerare este o foarte bună soluție.

Coroana funerară este unul dintre cele mai solemne simboluri care pot exista în cadrul ceremoniei de înmormântare. Este un produs care are o valoare foarte importantă, întrucât forma coroanei reprezintă ciclul vieții și veșnicia sa.

În prezent, există o gamă variată de coroane funerare, care pot fi așezate pe scriu, fie pe mormânt.

Culoarea acestui aranjament floral funerar depinde de preferințele clientului si de ceea ce își dorește să sugereze. Există coroane funerare colorate și izbitoare, dar și coroane care sugerează multă nostalgie și melancolie. 

Tipuri de coroane funerare

În prezent, există o gamă variată de tipuri de coroane funerare. Poți opta pentru o coroana funerară creată pe un cadru din stuf uscat în care sunt prinse crenguțe de brad și diverse tipuri flori, fie pentru una pe suport de burete imbibat cu apă. Această a doua variantă este o opțiune bună dacă vrei ca florile să se mențină în stare bună o perioadă mai îndelungată.

De asemenea, poti alege o coroană din flori naturale (care are un aspect mai elegant), fie una din flori artificiale. În plus, aceste coroane pot fi clasificate și în funcție de forma pe care o au:

  • ovală ( clasică);
  • rotundă;
  • Inimă;
  • cruce.

De asemenea, coroanele funerare se pot diferenția și prin dimensiunile lor. În funcție de forma pe care o alegi și de numărul de flori pe care îl dorești, coroana poate fi mică sau mare. 

În cazul în care vei alege o coroană clasică, ea poate avea în jur de până la 100 de cm, iar dacă alegi una rotundă, atunci ea va fi, în general, mai mică.

Dacă optezi pentru o coroană din flori naturale, ea poate fi realizată din garoafe, trandafiri și crizanteme. Dacă vrei să aduci un omagiu deosebit persoanei decedate poți opta pentru flori exotice, precum orhideele, crinii imperiali sau calele. 

Pe de altă parte, trebuie evidențiat stilul coroanei funerare. În general, când se realizează coroanele, florile sunt așezate în direcția acelor de ceasornic, cu scopul de a sugera mișcarea circulară și perpetua care reprezintă continuitatea vieții.

Motive pentru care ar trebui să cumperi coroane funerare online

Ca orice alt produs, coroanele funerare pot fi trimise direct la tine acasă sau la adresa pe care o indici când plasezi comanda. Făcând comandă online, nu mai ești nevoit să mergi la florărie pentru a alege modelul dorit. 

Comerțul online, care a ușurat mult lucrurile în toate sectoarele în care a fost implementat, a devenit aliatul perfect și în cazul unor evenimente neplăcute, precum trecerea în neființă a unei persoane. Iată, 5 dintre motivele pentru care merită să comanzi coroane funerare online:

  • Livrare rapidă 

Florăriile online se remarcă prin serviciul de livrare rapidă. Există comenzi care ajung la destinație doar în câteva ore. Este suficient să alegi coroana dorită și să plasezi comanda. În scurt o primești direct acasă. 

  • Confort absolut

La plasarea unei comenzi online, proprietarii magazinului se ocupă de tot și tu, cumpărătorul, ai siguranța că va ajunge la destinație în timp util. Alegi modelul dorit, indici adresa de destinație și primești comanda acasă fără să fii nevoit să ieși din casă. 

  • Diferite modele coroane sau de flori

Pe site vei găsi mereu un catalog cu diverse modele de coroane sau cu diverse tipuri de flori care pot fi folosite la realizarea coroanelor. Trebuie doar să-ți faci timp să alegi modelul și/sau tipul de floare dorit. Există multe opțiuni dintre care să alegi. Important este să ai răbdare. 

  • Program non-stop

Florăria online este deschisă non-stop. Poți intra oricând să faci cumpărături. Nu contează nici ziua, nici ora la care intri online. Ai totul la dispoziție 24 din 24, 7 zile pe săptămână.

  • Plata securizată

Comerțul electronic garantează plata în siguranță a tuturor produselor pe care le cumpărăm din confortul acasei, fără a fi nevoie să mergem la magazin. În ciuda faptului că în urmă cu doar câțiva ani existau multe îndoieli în privința asta, adevărul este că acum toată lumea are încredere în magazinele online când vine vorba despre achizițiile lor. 

De unde poți comanda coroane funerare online

Poți cumpăra cu mare ușurință coroane funerare apelând la o florărie online, oricând ai nevoie.

Vei economisi timp și bani și, totodată, vei putea alege modelul dorit dintr-o gamă variată de modele. Pe scurt, cumpărarea unei coroane funerare dintr-o florărie online reprezintă o foarte bună de modalitate de alege într-un timp mult mai scurt, la un preț avantajos, modelul dorit dintre modelele puse la dispoziție. 

În plus, dacă faci comandă pe site-ul unei florării care oferă diverse posibilități de livrare și de plată. Poți opta pentru livrarea comenzii la o altă adresă decât cea de facturare, poți alege plata ramburs, cu cardul sau prin ordin de plată. Aceste opțiuni reprezintă un factor important ce te poate determina să alegi să faci comandă de la această florărie ori de câte ori ai nevoie de aranjamente florale sau de coroane funerare.