Tigari Electronice | Pachet eGo Tank Duo la 169 RON

Fiecare cartus Tank poate stoca aproximativ 1,2 ml de e-lichid, cantitate echivalenta cu un numar de 20 de tigari normale..

De asemenea, atomizorul tigarii eGo-T, functioneaza usor diferit fata de cel al tigarilor electronice standard. El are un pin cu fitil ce strapunge dopul fiecarui cartus si permite trecerea e-lichidului in jos, spre bobina de incalzire.

Precum si noua tehnologie folosita in cazul atomizorului, bateriei eGo-T, de asemenea, i s-au adaugat caracteristici imbunatatite. Ne referim aici la sistemul ON/OFF al bateriei. Pur si simplu apasati butonul de 5 ori si se va opri automat. Pentru a reactiva, doar apasati-l de alte 5 ori. Aceasta caracteristica de siguranta este o necesitate, atunci cand tigara este depozitata intr-un buzunar sau in geanta.

Noua tigareta electronica eGo-T reprezinta cu adevarat un pas revolutionar in lumea e-tigarilor. Incearca-l si vei observa diferenta! Disponibil doar in varianta negru mat!

 

Tigara eGo-T introduce pe piata un nou sistem de rezervor (capacitate de 1,2 ml de e-lichid) ce permite scurgerea lichidului direct in atomizor. Acest lucru ofera unui consumator posibilitatea sa fumeze pentru un timp mult mai indelungat, fara a fi nevoie sa adauge lichid dupa fiecare 10-20 de pufuri.

Design-ul cartusului Tank si cel al atomizorului tigarii eGo-T, au permis

crearea inovatorului sistem de dubla circulatie a aerului care furnizeaza un hit bun si tone de vapori.

Popularitatea tigarilor electronice este in crestere cu viteza fulgerului. Producatorii incearca sa tina pasul cu preferintele consumatorilor de tigari elecronice. Piata a fost inundata cu atat de multe modele de tigari electronice de la diferiti producatori incat este destul de greu sa alegetii una pe gustul si preferintele dumneavoastra.

Dintre toate aceste modele, cel care vine sa revolutioneze piata tigarilor electronice este modelul eGo-T. Acest model special este produs de Joyetech, cel mai bun dintre producatorii de tigari electronice, model cunoscut pentru calitatea lui, durabilitate, fiabilitate si valoare.

De-a lungul anilor, Joyetech a fost pionier in industria tigarilor electronice, iar eGo-T este ultima lor incursiune pe piata. Deoarece eGo-T este cel mai recent model de pe piata, acesta vine cu caracteristici avansate variate, care nu au fost incluse in modelele anterioare.

tigari electronice tigara electronica ego tank