Tehnovest - solutia pentru cei in cautare de accesorii pneumatice si hidraulice

In cadrul magazinului Tehnovest calitatea serviciilor este supravegheata constant pentru garantarea celor mai bune servicii oferite clientilor, pentru a le satisface fiecare nevoie. Tehnovest are la baza o echipa profesionista, cu experienta si cunostinte extinse in domeniu.

Scopul este de acreste ca si companie si de a satisface nevoile clientilor cu succes. Pentru acest lucru este necesar sa le cunoasca dorintele, nevoile si provocarile.

Gama de produse

Gama de produse include produse speciale si standard pentru a satisface nevoile fiecarui client in parte. La Tehnovest se pot gasi: furtun exhaustare, cuple si fitinguri, regulatoare, distribuitoare si cilindri etc.

Printr-o dezvoltare in permanenta, compania raspunde intotdeauna provocarilor, asigurand astfel succesul operatiunilor desfasurate.

Luand inconsiderare ca dispune de un personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, un colectiv tanar generator de idei inovative si constructive, compania Tehnovest vine in intampinarea clientilor cu produse de o calitate superioara, la un pret avantajos, tocmai pentru a satisface orice dorinta a clientilor.

Orice produs pe care doriti sa il achizitionati din portofoliul magazinului, poate fi comandat online din magazinul virtual. Produsele sunt livrate oriunde in tara, cu masina personala in apropierea judetului Timis si cu firme de curierat in celelalte zone ale tarii.

Modalitatile de plata sunt acceptate in numerar. In showroom, cu ordin de plata prin banca inainte de livrare sau ramburs, odata cu livrarea coletului.

Taxa de livrare. De regula, taxele de livrare sunt calculate de firmele de curierat pe care le-am ales sane livreze produsul respectiv, in functie de greutatea si volumul coletului, insa daca exista comenzi care depasesc o anumita suma, transportul va fi gratuit.

Returnarea produselor. Cand receptioneaza comanda, clientii au obligatia de a verifica produsele din punct de vedere a integritatii si a calitatii, avand optiunea de a returna din produse daca exista nemultumiri.

Totodata, exista optiunea de a alege ca produsele respective sa fie inlocuite sau valoarea acestora va fi scazuta din valoarea totala a facturii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Pentru mai multe detalii, puteti trimite email catre office@tehnovest.ro  sau puteti suna la numerele de telefon 0736 335 387 sau 0738422 245.