Operator CNC - Ce inseamna si ce implica aceasta meserie cautata si bine platita

Firma Delcase din Timisoara ofera oportunitati excelente pentru cei interesati de postul de Operator CNC in industria prelucrarilor metalice si a serviciilor de frezare CNC.

Un operator CNC opereaza diferite masini, cum ar fi burghiele, frezele, strugurile si oricare alte masini prevazute cu sisteme de comanda numerica.

Aceasta meserie se desfasoara in fabrici, uzine si ateliere din diverse industrii precum metalurgie, automotive, aeronautica sau constructii.

Pe parcursul programului de lucru, operatorii CNC trebuie sa fie atenti la detalii, sa poata citi planuri si diagrame si sa lucreze cu instrumente precum micrometrele si sistemele de masurare cu laser.

Tehnologia CNC (control numeric computerizat) ofera multiple avantaje in industria de prelucrari mecanice. Cu ajutorul acestei tehnologii, mai multe unelte pot fi controlate automat si simultan, optimizand timpul de prelucrare si asigurand o productie mai mare si diversificata comparativ cu masinile operate manual. De asemenea, masinile CNC sunt mai usor de operat si ofera un mediu de lucru sigur si confortabil.

La firma Delcase exista numeroase pozitii disponibile pentru Operatori CNC, in functie de experienta, iar salariile sunt atractive, variind intre 2500 si 7500 de lei, plus beneficii precum bonuri de masa, bonusuri individuale de performanta, bonusuri de vechime si de recomandare.

Cu un astfel de loc de munca, poti face parte din echipa Delcase si ai oportunitatea sa te dezvolti intr-un mediu placut si satisfacator, contribuind la modelarea viitorului productiei.

Daca doresti sa intri in acest domeniu interesant, te incurajam sa aplici pentru oportunitatile de angajare ca Operator CNC oferite de compania Delcase din Timisoara, care cunoscuta pentru serviciile de prelucrari mecanice si printare 3D, promoveaza recrutarea activa in diverse specializari, inclusiv posturi de Programatori CNC cu salarii atractive si potential mare de dezvoltare in cariera.

Pentru a lucra in industria prelucrarilor mecanice, este important sa ai o pasiune pentru tehnologie si sa fii mereu la curent cu ultimele inovatii si tendinte. De asemenea, este important sa ai abilitati excelente de comunicare si sa poti lucra eficient in echipa. In plus, pentru a reusi in acest domeniu, trebuie sa fii pregatit sa inveti si sa te adaptezi la noi tehnologii si echipamente de prelucrare.