Tehnovest are stoc generos de furtunuri de exhaustare si nu numai

Tehnovest, furnizor de elemente pneumatice, hidraulice si consumabile industriale, pune la dispozitia celor interesati gama variata de produse, printre care si furtun de exhaustare.

 

Ce este un furtun de exhaustare

 

In diferite ansambluri, echipamente industriale, un furtun exhaustare joaca un rol esential. Este util pentru aspiratie de granule sau pulberi abrazive, pentru rumegus sau in orice caz in domenii unde sunt utilizate aparaturi pentru prelucrarea lemnului, in industria plastica si ceramica de asemenea.

 

In masura in care are si o mare frecventa de utilizare, trebuie sa prezinte anumite caracteristici. Ceea ce Tehnovest pune la dispozitie inseamna furtun de exhaustare flexibil, rezistent la abraziune, la uleiuri minerale sau ozon, la intemperii, este antistatic si cu dovedita rezistenta in timp.

 

Comenzi online, cu logistica bine pusa la punct

 

Cei care au testat pana acum piata online stiu ca pot cumpara destul de usor absolut orice. Este mai facil, mai rapid si avantajele de utilizare ale platformelor online sunt cu mult mai multe. Iata ca si in ceea ce priveste piata de piese, accesorii si consumabile industriale se aplica aceleasi concepte.

 

Tehnovest pune la dispozitie un stoc generos de produse ce pot fi comandate online chiar si pe baza de catalog. Prezinta pentru fiecare produs in parte codul si specificatiile tehnice, astfel incat sa fie mai usor pentru cumparator sa aleaga ce are nevoie. Cu o logistica bine pusa la punct, proceseaza comenzile destul de rapid. Sunt sanse ca o comanda sa ajunga in aceeasi zi la destinatie, valabil pentru cele pe plan local in Timisoara.

 

Peste 120 mii de produse sunt la un click distanta. Cuple. Fitinguri, regulatoare sau furtune sunt imediat disponibile din stoc. Toate acestea sunt de la mari producatori ai lumii, HYDAC, AVENTICS, LOCTITE, printre altii. Pentru tot ceea ce nu gasiti aici compatibil, consilierii Tehnovest vor oferi variante alternative, universal valabile, care sa inlocuiasca piesa in cauza.

 

Consultanta tehnica este un bonus in aceasta experienta. Descoperiti oferta curenta din pagina oficiala si nu intarziati sa solicitati ajutorul la preluarea comenzii sau in a gasi un produs anume. 

Contact:

office@tehnovest.ro

0736 335 387

0738 422 245

0727 724 831

0356 100 440