Preturi excelente la usi de garaj prin Paticlic SRL

Paticlic SRL este o companie infiintata in anul 2006 pentru a servi publicul larg prin promovarea sigurantei si a standardelor profesionale inalte in industria usilor de garaj si a sistemelor de acces automate.

Fondata de Ciurea Laurentiu, un specialist cu peste 15 ani de experienta in aceasta industrie, compania Paticlic comercializeaza automatizari pentru porti,  usi industriale si usi de garaj in Timis.

Ne-am axat pe dezvoltarea segmentului principal de activitate, respectiv cel al comercializarii si instalarii echipamentelor si sistemelor de automatizare pentru domeniul rezidential si industrial, reprezentand unul dintre cei mai importanti producatori de automatizari pentru porti cu deschideri batante si culisante.

Ne straduim intotdeauna sa oferim servicii bune clientilor nostri, de aceea este extrem de importanta siguranta si calitatea muncii in tot ceea ce facem.

Usile de garaj furnizate de firma noastra se pot realiza dintr-o gama de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafete care imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari. 

Permit multiple variante de vitrare si chiar integrarea unei usi pietonale cu prag jos. Fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj sunt cele care transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie eficienta pe termen lung.

O locuinta cu porti automate nu ofera doar avantajul confortului personal, de asemenea, adauga prestigiu si valoare proprietatilor. Tehnologia de automatizare este mereu in schimbare, ceea ce inseamna ca suntem mereu in dezvoltarea gamei noastre de produse pentru a va pune la dispozitie cea mai inovatoare tehnologie de automatizare pentru locatiile rezidentiale

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul nostru unde veti gasi tot ce aveti nevoie sa stiti despre usile de garaj.

usi de garaj