Tehnomoto iti pregateste motocicleta pentru drumurile de toamna

Daca asta-vara ai ales probabil mai mult drumurile catre mare sau delta, toamna asta nutrebuie sa ratezi drumurile de munte unde culorile se intrec in a crea peisaje fantastice. Pentru asta ai, insa,  nevoie sa iti pui din nou la punct motocicleta pentru a o avea pregatita la sfarsit de saptamana, gata sa parcurga cateva zeci sau sute de kilometri fara suprize.



Tehnomoto, unul dintre cele mai complete magazine online de piese si echipament moto, si-a pregatit stocurile si este gata sa livreze oriunde in tara comenzile de piese, consumabile si accesorii pentru o gama foarte larga de motociclete.



Street Bike, Cruiser & Chopper, Dirt Bike, Adventure Touring, ATV & Quad si Scutere sunt categoriile dupa care poti sa cauti foarte simplu acele piese moto ce iti lipsesc si ar trebui sa fie inlocuite sau care sa iti completeze trusa ta pentru drum. De la baterii, ghidoane si pana la filtre sau sasiuri, suspensii, frane, becuri sau faruri, gasesti aproape orice si pentru aproape orice tip de motocicleta, ATV sau scuter de pe piata.



Tehnomoto iti sta la dispozitie cu un numar de telefon unde poti otine informatiile de care ai nevoie sau poti contacta unul din reprezentantii magazinului prin modulul de chat. Poti astfel afla daca anumite piese se potrivesc pentru motocicleta ta sau cat dureaza livrarea unei piese pe care nu o gasesti in acest moment pe stoc. In spatele telefonului si a chat-ului disponibil pe site sta o intreaga echipa de vanzari experimentata care are cunostinte solide in domeniu.



Tehnomoto a reunit nume celebre de producatori de piese, accesorii si consumabile. Aici gasesti uleiuri Putoline, filtre Hiflo, cizme Thormx, placute de frana Kyito sau cauciucuri Mitas.



Pentru a profita mereu de promotiile speciale Tehnomoto, te poti inscrie la newsletterul ce iti aduce in casuta de email, pe langa stiri legate de preturi speciale, numeroase informatii utile oricarui aventurier pe doua roti. Lucruri interesante precum si preturi si oferte speciale gasesti si pe pagina facebook.com/Tehnomoto.



Pregateste-ti motocicleta si pregateste-te si tu pentru escapadele de week-end din aceasta toamna vizitand tehnomoto.ro, iar daca esti din Arad sau in trecere prin acest oras, poti face o vizita magazinului si iti poti cumpara direct produsele dorite.



Tehnomoto este un magazin online specializat in comercializarea pieselor, accesoriilor, consumabilelor si echipamentelor necesare unui posesor si iubitor de motociclete. Sute de produse sunt disponibile pe site pentru o gama foarte larga de vehicule pe doua roti.



 



Powered by SEO monitor