Tehnomoto aduce pe piata cele mai moderne echipamente moto de la branduri de top

Tehnomoto, magazin online dedicat vanzarii de echipamente, accesorii si piese moto aduce pe piata din Romania produse care inglobeaza cele mai noi tehnologii, lansate in ultimele luni de branduri renumite.



Oferta Tehnomoto pe segmentul echipamentelor moto acopera o gama completa de produse de la casti, manusi si ochelari si pana la pantaloni sau chiar lenjerie speciala care sa faca fata calatoriilor pe doua roti, indiferent de anotimp.



Compania s-a orientat catre produse de top lansate de companii de renume din industrie precum Thor, Bobster sau Icon, branduri extrem de apreciate de iubitorii vehiculelor pe doua roti. Poti comanda, de exemplu , de pe tehnomoto.ro o pereche de ochelari Thor Enemy Black cu un design si o rama inovativa ce beneficiaza de un indice aerodinamic foarte bun, asigurand in acelasi timp o ventilatie corecta, protectie UV, vizibilitate buna in conditii de ceata. Acesti ochelari sunt extrem de usori datorita materialelor folosite pentru producerea lor, dar in acelasi timp foarte rezistenti la socuri.



De la acelasi producator, te poti echipa corespunzator cu protectii extinse pentru torace, maini sau genunchi realizate din materiale extrem de rezistente la impact. Aceste echipamente sunt comode si proiectate special pentru a lasa libertate de miscare articulatiilor.



Pentru cei ce cauta sa isi inlocuiasca sau sa isi cumpere prima casca de motociclist, ICON este un nume de referinte ale caror produse sunt testate si recomandate de echipa Tehnomoto. Designul acestor casti este proiectat digital, iar materialele din care sunt construite reusesc sa imbine perfect rezistenta cu o greutate cat mai redusa. Cele mai noi modele de casti Icon sunt construite pe o structura de policarbonat ce asigura durabilitate. Sistemul de ventilatie atent studiat ofera confort in timpul mersului.



Daca esti in cautarea unui echipament moto, indiferent ca ai acasa un cruiser, un dirt bike sau un scooter, Tehnomoto iti recomanda calitatea unor branduri recunoscute in lume care au investit in cercetare pentru a realiza produse moderne, ce asigura o cat mai mare siguranta.



Tehnomoto este un one stop shop pentru iubitorii sportului pe doua roti. Pe langa echipamente, gasesti aici o gama extrem de mare de piese pentru aproape orice model si marca de motociclete, scootere sau ATV-uri, consumabile pentru orice tip de motor si pentru orice anotimp sau  accesorii ce transforma aventura pe doua roti intr-o adevarat placere.



Tehnomoto te invita sa te alaturi si pe Facebook comunitatii iubitorilor de motociclete la adresa https://www.facebook.com/Tehnomoto pentru a afla informatii despre cele mai noi produse si despre ofertele speciale de sezon.



 



Powered by SEOmonitor