Te afli in cautarea unui loc de cazare pe Transalpina? Iata de ce sa alegi pensiunea Podul Cetatii

Atunci cand simti ca oboseala si stresul au devenit lucruri integrate in viata ta de zi cu zi, cel mai probabil este momentul oportun sa spui stop si sa iti aloci cateva zile libere, pe care sa le petreci alaturi de familie sau de cei apropiati sufletului tau. Stilul de viata modern este prin natura sa unul dezorganizat, in care alergam haotic dintr-o parte intr-alta, astfel ca nu ar trebui sa ne mai surprinda faptul ca la finalul fiecarei zile ne alegem cu foarte multa oboseala. Timpul nostru liber este parca din ce in ce mai limitat, astfel ca de foarte putine ori mai stim cum sa ne bucuram de micile placeri din fiecare zi. In astfel de momente o calatorie de cateva zile reprezinta unul dintre cele mai bune remedii la care am putea apela. Pentru ca iarna inca isi face de cap, cu siguranta o iesire la munte reprezinta un moment oportun pentru a-ti incarca bateriile. Transalpina spre exemplu reprezinta o zona spectaculoasa unde cu siguranta vei putea petrece cateva zile linistite si relaxante, departe de agitatia si forfota urbana.

Daca te-ai hotarat sa petreci cateva zile libere intr-una dintre cele mai spectaculoase zone montane din tara noastra, cu siguranta unul dintre principalele aspecte care te vor interesa inainte sa pleci la drum este acela de a gasi un loc de cazare pe Transalpina potrivit pentru tine si familia ta. Din fericire, intreaga zone este presarata cu numeroase pensiuni si locuri in care te poti cazare, una dintre cele mai bine cotate unitati de cazare fiind Podul Cetatii.


Iata cateva motive pentru care sa alegi pensiunea Podul Cetatii atunci cand te afli in cautarea unui loc de cazare perfect!


Camere confortabile cu numeraose facilitati.

Pensiunea Podul cetatii este una dintre cele mai renumite unitati de cazare de pe soseaua Transalpina, denumita si Drumul Regelui, care te intampina cu unele dintre cele mai confortabile camere in care te vei putea bucura din plin de liniste, relaxare si un decor cu totul si cu totul special. Fiecare camera dispune de numeroase facilitati precum: TV, Internet WiFi gratuit, dar si de un minifrigider.


Diverse facilitati exterioare.

Daca vrei sa te bucuri de liniste si de relaxare in aer liber, pensiunea iti pune la dispozitie si cateva facilitati exterioare de aceasta data, astfel ca pensiunea dispune de o piscina exterioara, un teren de sport multifunctional, parc de joaca pentru copii, precum si diverse facilitati pentru gratar. In plus, beneficiezi de loc de parcare in mod gratuit.


Este situata in apropierea unor obiective turistice de renume.

Soseaua Transalpina este o zona unde vei putea descoperi atat peisaje de poveste care iti vor taia rasuflarea, precum si numeroase obiective turistice de-a lungul acesteia. Drumul Regelui gazduieste unele dintre cele mai impresionante lacuri de acumulare, manastiri, precum si partii de ski. Cu alte cuvinte, vei avea psoibilitatea de a descoperi numeroase frumuseti pe care le ascunde tara noastra. 

cazare Transalpina Podul Cetatii Podulcetatii.ro