Tapetul si textilele sunt must-have pentru reconditionarea casei. Alegeti de la AA Design Interior

AA Design Interior este un magazin online care dispune de diverse solutii pentru acasa. Indiferent daca vreti sa aduceti un plus designului dintr-o incapere, daca vreti sa reparati ceva sau daca vreti sa faceti o schimbare completa de decor, acesta este e-shopul pe care va puteti baza.

Totusi, pentru ca schimbarile sa fie cu adevarat vizibile si fiecare camera sa va dea un vibe mai bun atunci cand petreceti timp acasa este nevoie de cateva elemente cheie. Nu trebuie sa lipseasca tapetele, unele textile si nici tablourile. Toate acestea le regasiti la aa-design-interior.ro.

Redecorarea incepe acum 

Schimbarile din casa nu trebuie sa fie costisitoare si nici nu trebuie sa insemne praf si deranj, pentru ca este nevoie sa vopsiti peretii sau sa mutati mobila. Poate fi chiar o activitate placuta de care sa va bucurati alaturi de alti membrii ai familiei. Daca veti alege un tapet din gama AA Design Interior pe care sa il aplicati pe unul dintre peretii vedeta din casa, deja totul va prinde contur si rezultatele vor fi pe placul vostru. 

Important totusi este sa aplicati corect tapetul, pentru ca acesta sa arate impecabil si sa reziste in timp. Puteti apela la o persoana care lucreaza in domeniu daca vi se pare prea complicat. Dupa alegerea tapetului de care v-ati indragostit - pentru ca pe site sunt zeci de modele dintre care puteti alege - urmeaza si celelalte detalii care va ajuta sa schimbati complet decorul.

Detaliile fac diferenta 

Puteti alege din gama de autocolant mobila modelul care va face mai tare cu ochiul. Acest tip de autocolant poate imbraca orice piesa de mobilier aveti acasa si totul va parea nou. Nu este nevoie sa schimbati toata mobila cand aceasta devine inestetica. Un autocolant mobila va rezolva problema. 

Pentru ca totul sa fie perfect, dupa ce terminati cu toate celelalte aspecte, puteti alege si textilele potrivite. Alegeti sa va jucati cu culorile prin plasarea unor perne pe canapea care sa fie in contrast cu nuanta canapelei. Chiar si in dormitor puteti alege o cuvertura sau o perdea deosebita. 

Accesati site-ul si alegeti ceea ce va place si incepeti incet-incet sa faceti schimbarile necesare.

Contact:

office@aa-design-interior.ro.