Tablouri pe numere - intre munca si satisfactie

Pentru a scapa de stresul de zi cu zi sau pur si simplu pentru relaxare dupa o zi de munca, fiecare cauta diverse activitati menite sa induca starea de bine si de confort. Si ce poate fi mai frumos decat sa imbinati o activitate relaxanta cu un produs finit care va aduce o satisfactie interioara pe masura? 
Pictura pe numere este o activitate pe care o poate incerca oricine, fie ca vorbim despre cei ce nu au inclinatii spre pictura, fie despre pictori experimentati. Este atat de usor de realizat un astfel de tablou incat dupa ce incercati o data aceasta experienta, cu siguranta veti dori sa o repetati!
Ce reprezinta de fapt un tablou pe numere? Este un tablou pe care il poate realiza oricine, avand la dispozitie un kit ce contine panza schitata, culori si pensule. Nu trebuie decat sa alegeti pictura potrivita si sa va relaxati.
O activitate pentru toata familia
Ce e frumos la aceasta activitate este faptul ca o puteti transforma intr-o activitate de familie, in care puteti implica toti membrii din casa. Este un mod placut si interactiv in care puteti petrece dupa-amiezele in care preferati sa stati acasa, in sanul familiei. 
Tablouripenumere.ro pune la dispozitia pasionatilor de frumos o gama variata de picturi, grupate pe categorii in functie de persoanele carora le sunt destinate (femei, barbati, copii) sau in functie de tematica abordata (peisaje, flori, animale, orase, pasari, cladiri). 
De obicei, femeile sunt atrase de arta si de tot ce implica frumosul in general, dar tablourile pe numere nu le sunt destinate numai lor. Fiecare barbat ar trebui sa incerce macar o data in viata asa o experienta deoarece aceasta ii dezvolta anumite abilitati: atentia la detalii, rabdarea si curiozitatea. Copiii sunt cei mai interesati de pictura, activitate pe care o fac inca de la gradinita cu mare drag. Asadar, daca doriti sa le oferiti o activitate prin care sa le distrageti atentia de la tehnologia de care sunt atat de captivati, acesta e o metoda excelenta.
Munca si relaxarea in echipa ar trebui incurajate in cadrul familiei. Un tablou poate fi realizat concomitent de intreaga familie, astfel incat fiecare membru alege cate o culoare cu ajutorul careia sa picteze, iar atunci cand de exemplu are nevoie de ajutor, ceilalti i-l pot oferi.
Nu doar activitatea in sine si ceea ce presupune ea ar trebui sa fie elementul motivant in crearea unui tablou, ci si produsul finit. In primul rand vorbim aici de satisfactia pe care o aveti atunci cand duceti o “munca” la bun sfarsit, dar atunci cand produsul are si o utilitate, avantajele sunt si mai multe. 
Pentru un plus de satisfactie, putem expune tabloul final in casa, intr-un loc unde va fi admirat de catre cei ce ne vor pasi pragul, dar il putem transforma si in cadoul perfect pentru cei dragi. Ar fi un cadou inedit, lucrat de fiecare, ales in functie de hobby-urile destinatarului si care cu siguranta va fi mult mai apreciat decat cadourile clasice care se gasesc in orice magazine. Pentru comenzile plasate pe tablouripenumere.ro livrarea este gratuita. Kit-ul vine intr-un ambalaj premium, deci va fi pregatit deja pentru a fi oferit.

tablouripenumere.ro