Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, a ajuns si la Ploiesti

Atunci cand locuiesti intr-un oras mic, este destul de greu sa gasesti un job bun, unde sa castigi destui bani cat sa-ti indeplinesti toate dorintele pe care le ai. Visezi la o casa luxoasa, la o masina scumpa, la haine de brand si poate niste operatii estetice care sa-ti ofere un plus de siguranta in tine? Afla ca visele tale pot deveni realitate acum: Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, a deschis o noua locatie in Ploiesti! 

Esti tanara, este normal sa vrei sa te afirmi si sa te dezvolti din punct de vedere profesional. Studio20 Ploiesti este locul unde poti sa te pui in valoare si poti evolua! Acest studio de videochat reprezinta in  momentul de fata un nume important in industria divertismentului pentru adulti din intreaga lume, fiind primul certificat Jasmin la nivel Silver. Cu alte cuvinte, modelele de aici se bucura de conditii preferentiale pe site-urile de videochat, ceea ce inseamna mai multi bani castigati de la luna la luna. In medie, vei putea sa castigi aproximativ 3.000 de dolari pe luna, iar daca iti vei da interesul si vei fii serioasa vei ajunge chiar si la 10.000 de dolari pe luna! Suna ireal? Gandeste-te doar la faptul ca Studio20 Ploiesti face parte dintr-o retea internationala de studiouri de videochat, lucru care demonstreaza cat de apreciat este in intreaga lume. Are locatii atat in Romania (Bucuresti, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca), cat si in strainatate (Los Angeles, SUA si Cali, Columbia). 

Nu mai sta pe ganduri si alatura-te unei echipe de profesionisti, care te va ajuta sa evoluezi rapid, sa devii cunoscuta in intreaga lume si sa fii dorita de mii de barbati care sa fie dispusi sa plateasca sume impresionante de bani pentru a intra in sesiuni private cu tine! Acest studio de videochat din Ploiesti este amplasat intr-o zona centrala, in spatele Primariei, pe strada Romana nr. 28-30, etaj 3. Fa-le o vizita si convinge-te de faptul ca acesta este locul ideal in care sa lucrezi. Mediul de lucru este unul relaxant, camerele tematice extrem de luxoase iti vor oferi un confort sporit, iar aparatura performanta te va ajuta sa oferi clientilor tai show-uri private de inalta calitate.

Vei semna inca din prima zi de activitate la Studio20 Ploiesti un contract de artist-interpret, in dublu exemplar, iar tu vei intra in posesia unuia dintre ele. De asemenea, la fiecare plata vei semna un act aditional in care este specificata suma de bani castigata de tine de pe fiecare site in parte si totalul, precum si taxele si impozitele platite catre stat. Castigurile tale vor fi virate intr-un cont deschis de tine, la orice banca doresti! 

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni la 0734.412.290, sa trimiti un mail pe adresa angajari@studio20.ro sau sa completezi formularul prezent pe site, iar cei din echipa Studio20 Ploiesti iti vor programa un interviu cat mai curand posibil. Alatura-te unei echipe de profesionisti, care te poate ajuta sa ajungi la nivelul modelelor Studio20 de top, care castiga la ora actuala chiar si 25.000 de dolari pe luna! Nu mai sta pe ganduri, aceasta este sansa ta sa te afirmi!

Studio videochat Ploiesti studio videochat Studio20 modele videochat videochat adult videochatnon-adult videochat glamour