Surprize placute pe StoreIrinaReislerro Cadouri de calitate cosmetice organice cu pret redus cu ocazia sarbatorilor de Florii si Paste

Store.IrinaReisler.ro iti propune cadouri de calitate, pe care sa le oferi, cu drag, de Florii side Paste. O noua promotie te asteapta in cadrul magazinului nostru de cosmetice profesionale, de care te invitam sa profiti, pana pe data de 13 aprilie.



Asadar, in perioada 01/04/2015 - 13/04/2015, pe Store.IrinaReisler.ro vei gasi cosmetice organice de calitate, pentru cadouri inspirate. Produsele organice Alissi Bronte pot fi achizitionate cu discounturi mari, intre 10 si 30%. Iata cateva din ideile noastre de cadouri organice, de calitate, cu care te asteptam in cadrul magazinului nostru de cosmetice online:



ESSENCE EYES & LIPS CONTOUR - crema contur pentru ochi si buze, absorbita imediat, in piele. Aceasta este solutia perfecta de a diminua ridurile de expresie, pungile de sub ochi, “laba gistii“ si de a intineri vizibil pielea din jurul ochilor si gurii.



HAND REPAIR GOLD 24K - crema de maini, cu aur 24K, pentru ingrijirea mainilor si unghiilor. Aceasta crema protejeaza si hidrateaza miinile uscate sau crapate, previne aparitia petelor pigmentare, ajuta la intarirea unghiilor casante si fragile.



SCIENTIFIC - crema de fata, cu Omega 3, o crema regeneranta de lux, care ofera grija deosebita in controlul semnelor de imbatrinire. Stimuleaza si accelereaza procesul natural de regenerare celulara si sustine elasticitatea pielii. Datorita puterii sale nutritive si de regenerare, crema este potrivita pentru orice virsta si orice tip de piele, inclusiv pentru cea care sufera de uscaciune extrema, alergii, psoriazis și descuamare.



BLISTAR 24K, crema tratament pentru buze crapate si sensibile, ce repara si regenereaza pielea delicata din zona gurii. Trateaza, imediat, buzele crapate. Datorita aurului, crema previne imbatrinirea prematura si formarea ridurilor in jurul conturului buzelor. Hraneste si ofera o ingrijire intensiva, cu efect de lunga durata.



GOLD CREAM CLEANSING, crema demachianta si pentru curatare, cu o formula extrem de emolienta, care curata pielea in profunzime. Elimina instantaneu machiajul  si impuritatile de pa fata, fara sa irite sau sa usuce pielea.



Produsele cosmetice organice aflate la reducere, in cadrul campaniei promotionale de Florii si Paste, pot fi vizualizate, in intregime, in cadrul paginii dedicate de promotie.



Daca vrei ca, inainte de cumparare, sa vezi produsele noastre, te asteptam in magazinul nostru fizic, din Strada Dr. Staicovici D. Nicolae nr. 4D, sector 5, langa Business Opera Center. Te asteptam cu drag sa ne calci pragul si sa te bucuri de cele mai inspirate cadouri de Florii si Paste.



Ne poti contacta astfel:



Website: http://store.irinareisler.ro



Telefon: 0749.286.032



Adresa de email: store@irinareisler.ro

cosmetice organice cadouri de florii cadouri de paste cadouri cosmetice cosmetice profesionale