Superstitii Legate De Sanius



In general, superstitiile legate de evenimente meteo sunt luate in calcul mai mult de adulti. Nu si superstitiile legate de zapada, care sunt practicate de regula de copii, pentru ca ei sunt cei care isi doresc cel mai mult sa mearga la sanius.

 

Astfel, se considera ca un anumit comportament (de grup, daca se poate) atrage ninsoarea, ploaia, soarele etc. Pentru a atrage venirea zapezii, copiii dintr-o anumita comunitate vorbesc intre ei si isi stabilesc anumite comportamente pe care le practica la anumite ore. Este ca atunci cand un grup de oameni se roaga pentru insanatosirea unei persoane dragi tuturor. Oamenii cred ca un gand comun actioneaza mult mai bine decat gandul unei singure persoane.

 

Asadar, copiii se culca in fiecare seara cu pijamelele pe dos si punandu-si o lingura sub perne. O alta superstitie este ca acestia sa isi puna linguri sub pat. Parintii care stiu cat de mult isi doresc copiii lor sa vina iarna cu zapada cu tot spun ca atunci cand raman fara linguri in bucatarie, stiu unde sa caute, acestea fiind ascunse sub pat.

 

Pentru cei care nu vor sa foloseasca lingurile parintilor, se poate atrage iarna si daca dati drumul la cuburi de gheata in toaleta, apoi trageti apa. Cei care folosesc aceasta metoda sunt cat de poate de bucurosi de utilizarea ei, spunand ca de fiecare data functioneaza.

 

Totusi, indiferent cat de mult si-ar dori copiii sa ninga in toiul verii, acest lucru nu se va intampla nici daca vor folosi rezerva de linguri a vecinilor, si nici daca vor arunca in vasul de toaleta zeci de cuburi de gheata. Iarna vine atunci cand este programata, iar cantitatile de precipitatii depind de multi factori, care nu sunt catusi de putin influentati de superstitiile unora. Asadar recomandarea noastra este ca daca doriti zapada, mergeti undeva intr-o zona montana. Muntele poate fi acoperit de zapada nu doar iarna, ci si vara, asa ca de ce sa asteptati venirea lunii decembrie pentru a merge la sanius, cand puteti sa faceti acest lucru in iulie, cand altii merg sa se bronzeze la mare?Cumpara saniute nichiduta aici

accesorii saniute saniuta saniute pentru copii sanie