Super Sale pe Fashionagenda.ro la zeci de produse de dama

Fashionagenda.ro a dat startul promotiei Black Week-end prin care isi „tenteaza” clientele cu reduceri de pana la 55%.



In moda, timpul aduce schimbari de la sezon la sezon. In ultimele zile de Noiembrie, timpul aduce modificari de stoc de la secunda la secunda pentru produsele aflate in promotia Black-Weekend Fashion Agenda astfel ca, cine este interesat de preturi extrem de avantajoase, trebuie sa se grabeasca si sa adauge in cos produsele preferate.



De la pantaloni din piele si pana la rochii din latex, de la salopete cu dantele la rochii midi cu maneci lungi, de la bluze sau cardiganuri la pulovere sau rochii de ocazie, numeroase produse fashion sunt adaugate listei extrem de generoasa de reduceri substantiale din aceasta perioada. Imposibil sa nu gasesti ceva potrivit pentru stilul si gustul tau, fie ca esti in cautarea unei tinute de zi sau a unei rochii de seara cu care sa iti impresionezi prietenii in noaptea de Revelion. Date fiind preturile foarte mici cu reduceri de pana la 55%, poti umple cosul de cumparaturi, ramanand in limitele bugetului tau.



Chiar si domnii sunt invitati pe site-ul fashionagenda.ro unde se pot inspira si pot alege produse pe care sa le ofere persoanelor dragi in una din numeroase zile de Decembrie destinate cadourilor.



Campania Black Week-end de la Fashion Agenda expira pe 30 Noiembrie 2015. Reprezentantii companiei recomanda clientilor sai sa revina in fiecare din zilele promotiei pe site deoarece noi si noi produse sunt adaugate pentru a umple locurile libere lasate de stocurile lichidate.



Locuiesti in strainatate? Poti beneficia de oferta Fashion Agenda. Coletul poate ajunge la tine oriunde in Europa. Magazinul online livreaza produsele expuse la vanzare in aproape 30 de tari din UE, cu timp de livrare intre 2 si 8 zile. Plata se poate face online, cu orice card Visa sau Mastecard dar si prin Paypal.



Fashionagenda.ro este un magazin online dedicat doamenlor si domnisoarelor de orice varsta, propunand o gama variata de produse clasice sau care urmeaza cele mai noi tendinte ale modei.