Suc natural de mere Valea Mare vine la Constanta pentru o saptamana



Ne face placere sa va anuntam ca acum aveti posibilitatea sa va bucurati de suc natural de mere Valea Mare si in localitatea Constanta. Lucrul acesta este posibil datorita prietenilor nostri de la firma ”La Medeleni“, in cadrul magazinuluideschis recent pe strada Rascoalei 1907, numarul 19, vizavi de Posta Mare. Deci, de azi inainte, aici veti gasi sucurile naturale Valea Mare

Mai mult, in perioada 7 – 16 octombrie,  in incinta Pavilionului Expozitional Constanta, cei de la firma “La Medeleni“, vor fi prezenti cu suc natural de mere Valea Mare la cea de a III- a editie a manifestarii Sarbatoarea Recoltei si Vinului Dobrogean. Manifestarea va reuni producatori agricoli,fermieri, unitaţi de prelucrare a produselor agricole, mesteri populari, oferindu-se astfel posibilitatea tuturor celor amatori de natural, sa isi faca aprovizionarea de toamna cu produse romanesti de calitate, dar si prilejul de a-si petrece timpul liber intr-o atmosfera specifica zilelor recoltei, intretinuta de renumite ansambluri folclorice. Asa ca, daca sunteti din sau in trecere prin Constanta, nu ratati ocazia de a va bucura si de productia noastra de toamna de suc natural de mere

Si asta nu este tot! Ne-am decis sa ii insotim pe prietenii de la firma “La Medeleni“ in acest weekend si in Bucuresti, la targul de pe Aleea Negustorilor, organizat la Romexpo. Vino acolo sa te bucuri de savoarea merelor proaspat culese, intr-un pahar de suc natural de mere Valea Mare!

Dati LIKE si pe pagina de Facebook a Valea Mare pentru a intra in concurs si pentru a fi la curent cu ultimele noutati, retete si sfaturi direct din natura. Multumim!

Pentru a afla cea mai apropiata locatie de unde puteti cumpara sucurile Valea Mare si pentru alte informatii contactati echipa Valea Mare:
S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Str. Baracie nr. 544, 117805
Valea Mare - Pravat, Arges
Tel/Fax: 0248 557 038
Email: info@valea-mare.ro
www.valea-mare.ro
http://blog.valea-mare.ro
www.facebook.com/valeamare