Suc de mere Valea Mare va asteapta alaturi de Irinuca la Baby Expo



Bucuresti (20.03.2011) – Asa cum v-ati obisnuit, Suc de mere Valea Mare, alaturi de Irinuca si prietenii ei ii asteapta ca de fiecare data pe parintii si copiii de orice varsta, sa faca impreuna retete cu legume si fructe fara teama de a gresi  sau de a face mizerie in bucatarie. Dupa multa munca si distractie, cei mici se vor putea bucura apoi de salatele gustoase si sanatoase, vor putea sa savureze Suc de mere Valea Mare, sa coloreze legume si fructe inspirandu-se din modelele de pe masa,  sa faca fotografii cu Doamna Mazare si Domnul Porumb si sa castige Suc de mere Valea Mare si premii gustoase si sanatoase in fiecare zi.

Daca acasa, “vizita” unui copil in bucatarie este o provocare greu de tolerat pentru multi parinti, la Bucatareala in familie cu Irinuca, orice copil are sansa de a amesteca in voie ce legume si fructe ii plac, de a experimenta, a gusta, a atinge si a mirosi alimente sanatoase, pe care s-ar putea chiar acum sa le descopere. Daca esti mama si nu stii cum sa impaci gatitul sanatos cu timpul petrecut alaturi de cel mic, vino la Bucatareala in familie cu Irinuca si experimenteaza joaca in bucatarie alaturi de psihologi, medici si parinti ca tine.

Pe langa secretele unei alimentatii sanatoase, parintii si copiii vor invata impreuna cu Irinuca si prietenii ei de la Asociatia EMOVERE  cum se recicleaza simple obiecte din casa care se pot transforma in jucarii, cum pot ajuta tehnicile media aplicate in dezvoltarea copiilor si multe alte surprize!

Astfel sunteti invitati si asteptati la cea mai “gustoasa” si sanatoasa distractie de la BABY EXPO –Bucatareala in familie cu Irinuca, incepand cu joi 22 martie 2012, pana sambata 24 martie 2012 de la ora 10:30 pana la 12:30 in sala G, Sala Polivalenta.

Puteti gasi aici  mai multe detalii despre programul complet al evenimentului.Pentru a afla mai multe despre Suc de mere Valea Mare si despre celelalte sucuri 100% naturale Valea Mare vizitati www.valea-mare.ro, deveniti fan pe Facebook la www.facebook.com/valeamare si urmariti-ne pe Twitter (twitter.com/valeamare). Valea Mare este o tanara marca locala creata pentru iubitorii de fructe de o familie de iubitori de fructe, cu scopul declarat de a va oferi cele mai bune sucuri naturale de mere si de fructe de livada, obtinute 100% direct si doar din fruct. Noi stim ca, la fel cum doar cele mai bune mere pot da cel mai bun suc de mere, numai o afacere de familie creata cu multa dragoste pentru produse direct din natura poate oferi un suc natural de cea mai buna calitate. Sucurile naturale Valea Mare pot fi gasite in bacanii, magazine traditionale, restaurante si alte locatii care comercializeaza produse naturale de calitate.

Valea Mare, direct din natura
www.valea-mare.ro
Contact: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L.
Valea Mare - Pravat, Str. Baracie nr. 544, Arges, 117805
Marius Stanciu-Manolescu, 0722.439.365, mmanolescu@valea-mare.ro

suc de mere valea mare