Stroe Virginia – profesor, parinte devotat si ambasador zibo.ro



Profesor de Limba si literatura Romana si parinte mandru, Stroe Virginia este organizatoarea tuturor evenimentelor marca zibo.ro din judetul Buzau, si nu numai. Doamna Stroe sau “crinutz”, numele ei de utilizator pe zibo.ro, este printre cei mai activi utilizatori ai universului online al copiilor, din acest motiv ea fiind desemnata Ambasador ziborian.

In doar cateva luni, Doamna Stroe a organizat:





numeroase activitati in “Saptamana familiei, saptamana fara TV”,





a insotit mascota Zibo la Baby Boom Show la Bucuresti,





a pus Zibo.ro pe un panou publicitar din centrul orasului Ramnicu Sarat





a sustinut flashmobul de 1 iunie.







Fie ca vorbim de actiunea “Saptamana familiei, saptamana fara TV”, unde doamna Stroe a mobilizat peste 500 de elevi, parinti, profesori si oficialitati locale, care impreuna au realizat un lant de desene lung de 245 metri, stabilind astfel un record in acest domeniu. fie ca ne referim la flashmobul de 1 iunie, Virginia Stroe a fost mereu sustinatoarea actiunilor demarate de Zibo.ro la nivel national. Mai punem la socoteala si faptul ca in centrul orasului Ramnicu Sarat, exista un panou publicitar de dimensiuni generoase pe care apare doamna Stroe Virginia, impreuna cu fiica ei si Zibo.ro.

Luand in considerare toate acestea, e lesne de inteles de ce Zibo este deosebit de mandru ca o are pe Stroe Virginia intre utilizatori.


Va mira faptul ca ea a fost desemnata ambasador zibo.ro?

zibo.ro universul online profesor ambasador ziborian actiuni