Stickerele decorative de perete care înfrumusețează casa rapid și ieftin Cum alegi un autocolant de perete?

Autocolantele de perete reprezintă o soluție la îndemână pentru înfrumusețarea oricărei încăperi, fie că e vorba de dormitor, living, camera copilului, baie sau bucătărie. Cu un cost redus și într-un timp scurt se poate crea o ambianță spectaculoasă în casă prin simpla aplicare a unui sticker decorativ.

Opțiunile clienților se îndreaptă în prezent spre autocolantele pe bază de vinil sau hârtie, care, în afara calității superioare, sunt ușor de lipit atât pe perete, cât și pe uși, geamuri, oglinzi sau ceramică. Un alt avantaj îl reprezintă materialele din care sunt confecționate, mai rezistente dar și mai flexibile, ceea ce face ca un asemenea sticker decorativ să poată fi dezlipit fără probleme pentru a putea fi repoziționat în alt loc al casei. 

Produse de acest fel, importate direct din Franța sau Germania, se găsesc în magazinul online www.deco-perete.ro. Modelul preferat de cei mai mulți cumpărători înfățișează patru maci roșii, care se potrivesc atât într-un living, cât și într-un dormitor sau chiar pe hol (http://www.deco-perete.ro/cumpara/sticker-decorativ-4-maci-rosii-258209).

Autocolantul de perete este realizat după o fotografie, ceea ce îl face extrem de realist. Macii sunt de un roșu intens și reflectă lumina solară, iar simpla lor aplicare face minuni în orice încăpere, schimbând nu doar aspectul, ci și starea de spirit a celor care îi privesc.

În oferta magazinului www.deco-perete.ro se găsesc mult mai multe modele de stickere decorative. Sunt autocolante de perete cu flori, abstracte sau motive rustice, dar și cu actori.

Mai sunt altele create special pentru bucătării, camera copilului ori baie, dar și pentru Crăciun. Astfel, pentru camera băiețelului puteți alege un sticker decorativ cu un catelus sofer- dupa modelul benzilor desenate (http://www.deco-perete.ro/cumpara/sticker-decorativ-pentru-copii-catelul-sofer-12777) , iar pentru camera fetiței, unul cu o păpușă veselă și colorată (http://www.deco-perete.ro/cumpara/sticker-de-perete-flowerine-12778).

În bucătărie aveți posibilitatea să aplicați pe perete, faianță, mobilă sau frigider un șirag de ardei roșii, buni să stârnească pofta de mâncare. Stikerul este ușor de întreținut, fiind lavabil. (http://www.deco-perete.ro/cumpara/sticker-decorativ-pentru-bucatarie-ardei-rosii-7433457)

Stickerele decorative nu distrug suprafețele pe care sunt aplicate, dar pentru o cât mai bună fixare a lor trebuie respectate recomandările producătorilor. Astfel, ca autocolantele să fie aplicate uniform, suprafețele pe care sunt aplicate trebuie curățate de praf și de grăsimi, iar mai apoi uscate. Modelul se dezlipește apoi cu grijă de pe suportul pe care se livrează, se poziționează pe locul dorit, după care se presează cu o cârpă fină.

În câteva minute, treaba poate fi gata iar o încăpere mohorâtă poate fi transformată spectaculos, iar asta doar cu un autocolant de perete al cărui preț variaza intre 69 si 98 lei.

 

stickere decorative