Deprinde tainele picturii in Tabara de pictura pentru adulti Hobby Art

‘’In timpul liber ne implinim sau ne ratam’’ – spune un proverb


Daca iti doresti sa inveti sa pictezi si n-ai avut ocazia pana acum, te invitam in tabara de initiere in pictura pentru adulti pe care o vom desfasura la Moieciu de Jos in perioada 5 – 11 octombrie 2014.


Este o buna ocazie si pentru cei care si-ar dori sa experimenteze acest hobby dar si pentru cei care doresc o altfel de vacanta: mai creativa, mai activa sau poate mai meditativa, o experienta alaturi de alte persoane cu care sa impartasiti aceeasi preocupare. Taberele de pictura Hobby Art imbina utilul cu placutul, activitatea statica la sevalet cu miscarea, astfel incat dimineata vom incepe cu o inviorare exact ca in taberele copilariei noastre, plimbari dupa masa prin imprejurimile deluroase ale hotelului n in pauzele de serile ne vom delecta in acorduri de chitara, karaoke unplugged, ritmuri dansante, jocuri de grup si alte activitati de animatie de tabere.


Argumentele noastre, dupa cele 11 tabere de pictura desfasurate pana acum:


- ai ocazia sa intalnesti oameni frumosi, interesanti, din diverse domenii, de varste diferite, preocupati de aceeasi pasiune


- o excelenta modalitate de relaxare, de petrecere a unei vacante intr-un mod activ


- apartii unui grup de prieteni cu care poti sa impartasesti experientele tale legate de pictura


- ai ocazia sa iti dezvolti un hobby, sa fii mai fericit, sa iti dezvolti anumite abilitati psihologice: comunicare, incredere, introspectie personala


- lucrezi in preajma unui pictor profesionist cu experienta didactica, apreciat de toti participantii editiilor precedente ale taberei, avand ocazia sa te dezvolti.


- ai posibilitatea sa te dezvolti participand la editiile de vara ale taberei, organizate anual in locatii alese de participanti ( vara aceasta taberele de vara s-au desfasurat la Balcic si Gura Raului)


- ai posibilitatea sa participi la expozitiile de pictura de grup organizate pentru participantii taberelor


- octombrie este cea mai frumoasa luna de toamna, iar peisajul din zona Moeciu este considerat printre cele mai frumoase din tara. Plimbarile cu caruta si pe jos ne vor face sa ne incarcam bateriile, si poate chiar sa luam cate o amintire pictata de noi din acest colt pitoresc.


- majoritatea persoanelor participante la o tabara au revenit in taberele de vara si de iarna, unele chiar de 10 ori pana acum, fapt care ne onoreaza si ne provoaca sa fim mai buni de la o editie la alta.


- vei primi o diploma de participare a tabara de pictura, diploma care pe unele persoane participante le-a ajutat sa se inscrie in asociatii artistice de profil, portofoliul de lucrari fiind insa cel care a deschis usile.


Intr-un cadru relaxant, se vor aborda notiuni de teoria culorilor, culorile complementare,spectrul culorilor, diferentierea tehnicilor de lucru in acuarela, tempera sau ulei, cu exemple practice. Vom transforma sala de conferinte a hotelului, spatioasa si luminoasa intr-un boem atelier de pictura. Grupul de lucru va fi format din maxim 12 participanti pentru o buna desfasurare a activitatilor, iar instructorul artistic al taberei va fi Tudor Francu, pictor profesionist si instructorul artistic al taberelor de pictura hobby art de la inceputul desfasurarii lor din 2009. "Arta este mijlocul prin care putem ajunge in lumea fantasticului si a frumosului... Anii pe care i-am petrecut in domeniul creatiei artistice, ma determina, oridecite ori am ocazia sa impartasesc celorlalti cit mai multe lucruri si aspecte din universul fascinant al picturii.


Poate ca, din labirintul oferit de pensule, culori,acuarele, sevalete, pinze, etc...vom aduce la lumina satisfactia personala a realizarii unui desen sau a unei picturi ...” - Tudor Francu


Cu rabdare, pricepere si tact pedagogic, veti fi indrumati sa patrundeti in acest taram fabulous care este pictura.


Tabara de pictura este un proiect Arbex Art Decor.


Parteneri media: www.121.ro. www.granturi.ro, www.businesswoman.ro, www.pasiunea.eu, www.4arte.ro, www.arta-inramarii.ro, www.deco-perete.ro , www.avocatnet.ro, www.adelaparvu.com


Termenul de inscriere este 20 septembrie. Pentru detalii si inscrieri​in tabara de pictura editia de initiere, va rog accesati http://tabarapictura.wordpress.com/2014/03/26/tabara-de-pictura-initiere-moieciu-de-jos-octombrie-2014/