Stepping Stones revine. Noi aventuri in drumul cunoasterii



Incepand cu data de 20 Februarie 2012, AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale de tineri din lume, da startul celei de-a doua editii a programului destinat elevilor cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani: Stepping Stones. Timp de 4 saptamani elevii isi vor pune la incercare imaginatia si creativitatea intr-un cadru international.

Editia 2011 a reusit sa reuneasca prin intermediul unei tabare de o saptamana o diversitate culturala, un program educational complex, ateleliere de lucru in care creativitatea si spontaneitatea au fost la ele acasa si un Sat Global (Global Village) plin de culoarea si traditiile a 8 tari (Nigeria, Brazilia, Ucraina, China, Rusia, Slovacia si Romania).

”Alegerea de a-mi trimite copilul in aceasta tabara a fost una cat se poate de inspirata. A fost o ocazie deosebita pe care i-am dat-o copilului meu de a-si face noi prieteni, de a invata sa lucreze in echipa, de a fi creativ intr-un cadru informal si, nu in ultimul rand, de a comunica. Tabara a modelat personalitatea copilului si a ajutat-o pe fiica mea sa inteleaga cat de important este sa poti comunica intr-o limba straina.”

Aflat la a doua editie, Stepping Stones 2012 le ofera tinerilor sansa de a experimenta noi forme de invatare alaturi de traineri acreditati ce provin din culturi diverse si exotice precum: Brazilia, China, Japonia, Columbia si Egipt. Acestia vor indruma tinerii participanti pe toata durata pregatirii lor in arii precum: time management, public speaking si presentations skills.

 De doua ori pe saptamana, peste 200 de participanti, organizati in grupuri a cate 15 elevi, vor avea sansa de a descoperi secretele celor 5 culturi, de a lega noi prietenii si de a-si imbunatati limba engleza. Activitatile interculturale desfasurate si programele de invatare au scopul de a dezvolta si incuraja toleranta culturala.

Inscrierile se desfasoara pana pe 20 februarie pe site-ul www.aiesecbucharest.ro.

Taxa de participare la acest program este de 60 RON.

 

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 110 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 20.000 de oportunitati de leadership, 16.000 de internshipuri globale, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 de ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

Detalii pe site: www.aiesecbucharest.ro

educatie familie elevi scoala international