Statie radio CB M-Tech Legend II cu antena Wilson „Little Will” la numai 299 de lei prin CB Mania

CBmania, unul din cele mai importante magazine specializate in domeniul comunicatiilor radio, va ofera un pachet promotional format din statie radio CB M-Tech Legend II cu antena radio CB Wilson Little Wil la doar 299 de lei, cu o reducere de 40% fata de pretul normal. Statia este fabricata de UNIDEN si ofera o garantie a calitatii de 4 ani.

Statia radio CB M-Tech Legend II poate fi instalata cu succes atat pe autoturisme cat si pe camioane si tiruri si ofera o experienta de utilizare placuta. Dispune de tehnologia Cristal Clear care va asigura un sunet de receptie amplificat si curat. Cu 40 de canale si 6 watti AM/FM aceasta statie este usoara si de dimensiuni mici si ofera functii precum Automatic ANL, Squelch Control sau RF-gain. O astfel de statie radio este o investitie excelenta in siguranta dumneavoastra pe strazile din Romania, oferindu-va posibilitatea de a comunica oricand doriti cu participantii la trafic. 

Pachetul promotional include si antena radio Wilson „Little Will” una din cele mai populare antene CB magnetice din lume, regasita pe numeroase turisme din toata lumea. Acesta antena este de foarte buna calitate, oferind performante superioare si o rezistenta in timp de invidiat. Antena Little Will este preferata de majoritatea conducatorilor de autoturisme deoarece este de dimensiuni reduse, aproximativ 1 metru, nu atrage atentia si este foarte eficienta deoarece foloseste o tehnologie patentata Wilson.  Acesta antena ofera performantele deosebite ale unei antene de 160 de cm, iar datorita magnetului puternic este foarte stabila chiar si la viteze mari. „Little Will” nu creeaza nici un fel de probleme la intrarea sau iesirea din garaj sau din alte spatii putin inalte si este realizata din materiale speciale – Mobay Thermoplastic  - care ii confera rezistenta in timp.

Pachetul promotional format din statie si antena poate fi vazut si testat in showroom-ul din Mihai Eminescu, nr. 121 sau poate fi comandat de pe www.cbmania.ro. Echipa CB Mania va poate asista in alegerea statiei potrivite sau oferi servicii suplimentare precum verificarea sau calibrarea antenei. 

Cu peste 7 ani de experienta, CB Mania este magazinul in care veti gasi toate marcile si modele de statii radio CB, PMR si profesionale la preturi competitive. CB Mania dispune si de service propriu.

Pentru a comanda statia CB M-Tech Legend II cu antena Wilson Little Wil la pretul de numai 299 de lei va invitam pe www.cbmania.ro