Star Lubricants sustine BCR Leasing Rally Team 2014

Star Lubricants, distribuitor autorizat al lubrifiantilor Mobil, sustine BCR Leasing Rally Team si in 2014, in cea de-a treia participare la Campionatul National de Raliuri . Ca si in precedentele editii, echipa BCR Leasing Rally Team se bazeaza pe lubrifianti de la Star Lubricants pentru a obtine performante maxime de la motoarele puternicelor masini cu care intra in competitie.

In acest an, BCR Leasing Rally Team va alinia la start patru masini si echipaje formate din Edwin Keleti & Botond Csomortani, aflati la a 3-a prezenta in aceasta echipa, Gergo Szabo & Karoly Borbely, Sorin Badea & Florin Dorca, Adrian Teslovan & Cseh Vajk Imre. Echipele vor concura pe masini pregatite pentru concurs de Colina Motorsport cu ajutorul Star Lubricants si Pirelli, carora li se alatura numerosi alti sponsori.

Campionatul National de Raliuri va avea in acest an 8 etape in care motoarele vor fi turate la maxim pe trasee dificile din Raliul Sibiului, Iasului, Clujului sau Harghitei. Prima etapa din cadrul Campionatului Naþional de Raliuri 2014 va fi Raliul Brasovului si se va desfasura in perioada 21-22 martie.

Ca si in editiile precedente, Star Lubricants va alimenta motoarele masinilor din competitie cu cel mai performant ulei de motor Mobil 1 care asigura parametri optimi de functionare in cele mai dificile conditii. Etapele raliului se vor desfasura de la temperaturi foarte scazute la arsita verii cand motorul trebuie sa faca fata unor temperaturi foarte inalte, in unele momente chiar de peste 100 de grade, asa cum s-a intamplat in una din etapele raliului din 2013 cand o defectiune a ventilatorului uneia dintre masinile echipei a dus la o supraincalzire a motorului.

Toti pilotii echipei BCR Leasing Rally Team participanti la etapele anterioare ale Raliului National s-au declarat multumiti de performantele uleiului pus  la dispozitie de Star Lubricants, putand obtine performante de apreciat de la masinile pe care le-au condus.

Uleiurile Mobil inseamna reducerea ritmului de uzura a motorului in timp, cresterea intervalului de timp pentru schimbarea uleiului si performante mai bune in mers ale motorului in conditii de utilizare extrema de temperatura, viteza sau greutate in tractiune. Toate acestea inseamna reduceri semnificative in bugetul oricarui proprietar de autovehicul si mai ales in bugetul companiilor ce gestioneaza o flota mare de autovehicule de transport.

Star Lubricants este distribuitor autorizat al marcilor Mobil, Mobil 1, Mobil Super, Mobil Delvac, Mobil SHC si Mobil Industrial Lubricants, uleiuri cu performante deosebite pentru tipurile de vehicule carora le sunt destinate.

Powered by SEO monitor