Star Lubricants sarbatoreste 40 de ani de la introducerea pe piata a uleiurilor Mobil 1

Star Lubricants, distribuitor strategic al ExxonMobil in Romania cu experienta de 20 de ani in domeniul distributiei de lubrifianti de motor si uleiuri industriale, sarbatoreste 40 de ani de la introducerea pe piata a uleiurilor superioare Mobil 1. Gama de lubrifianti Mobil 1 a fost creata pentru a proteja motoarele, a ajuta conducatorii auto sa obtina maximul de performanta din masinile lor si sa faca economii. 



Uleiurile Mobil 1 disponibile in Romania prin intermediul Star Lubricants sunt alese de soferi din toata lumea pentru calitatea si performantele lor superioare. Folosite cu succes de modele de masini la care performanta este cheie precum Porsche, Mercedes, McLaren sau Aston Martin, in curse precum NASCAR sau Formula 1, uleiurile Mobil 1 sunt caracterizate de atribute greu de egalat.



Uleiurile Mobil 1 sunt in intregime sintetice, pastrandu-si proprietatile mai mult timp decat uleiurile conventionale, dar sunt compatibile cu acestea.  Prin proprietatile superioare de curatenie aceste uleiuri contribuie la reducerea noxelor si contin aditivi ce ofera protectie impotriva depunerilor de impuritati. Au rezistenta ridicata la fenomenul de oxidare si circula fara probleme intre temperaturi de la -50°C si +200°C  protejand motorul atat la rularea pe distante scurte cat si la rularea la viteze ridicate pe autostrada.



Deoarece au  o rezistenta ridicata la evaporare, protejeaza motorul necesitand sa fie schimbat mai rar si pentru ca 2 din 3 utilizatori de Mobil 1 au facut economie de combustibil, aceste uleiuri sunt unele din cele mai economice pe termen lung. In urma testelor s-a constatat si ca Mobil 1 a pastrat motoarele aproape ca noi chiar si dupa conducerea in conditii grele a masinilor timp de 4 ani. 



Gama de uleiuri Mobil 1 poate fi folosita atat pentru motoarele mici de la masini de tuns iarba sau aruncatoare de zapada cat si pentru motoare mari de motociclete, masini, masini speciale de curse, fie acestea vechi sau noi. Iar pentru ca Star Lubricants ofera o gama larga de uleiuri Mobil 1 cu grade diferite de vascozitate, poti alege lubrifiantul potrivit pentru masina ta.



De-a lungul timpului, Mobil 1 a devenit unul din cele mai apreciate si folosite branduri de ulei de motor din intreaga lume si indeplineste sau depaseste standardele impuse de majoritatea producatorilor din sectorul auto. Star Lubricants isi desfasoara activitatea prin 7 puncte de lucru si are o reputatie impecabila in livrarea de produse de inalta calitate pe intreg cuprinsul Romaniei. Pentru mai multe detalii sau o oferta personalizata accesati www.starlubricants.ro



Powered by SEO monitor