Star Lubricants iti ofera cele mai bune uleiuri auto pentru flota companiei tale

Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul distributiei de lubrifianti de motor si uleiuri industriale, Star Lubricants  este alegerea potrivita ca furnizor pentru cea mai buna si eficienta gama de uleiuri auto. Cu puncte de lucru in orase precum Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Brasov, Craiova,Braila sau Timisoara, Star Lubricants acopera intreg teritoriul tarii, putand livra eficient in maxim 24 de ore produse din gama Mobil, o gama de uleiuri de motor sintetice cunoscuta pentru protectia pe care o ofera impotriva depunerilor, stabilitatea la temperaturi ridicate si capacitatea de pompare rapida la temperaturi joase.

Folosind uleiuri auto de calitate, provenite dintr-o sursa de incredere puteti mari durata de viata a motorului, reduce uzura acestuia si implicit si costurile de intretinere. In plus puteti incuraja economia de combustibil cu rezultate vizibile in bugetul companiei, daca administrati o flota auto. Uleiurile sintetice oferite de Star Lubricants lubrifiaza motorul mult mai repede, astfel incat acesta atinge eficienta optima de operare mai devreme. Uleiurile Mobil Delvac contribuie si la reducerea emisiilor motorului si transformarea companiei dumneavoastra intr- o companie care isi reduce proactiv impactul asupra mediului.

Star Lubricants ofera o gama larga de lubrifianti pentru autoturisme cum ar fi cele din gama Mobil 1, Mobil Super sau alte produse speciale Mobil. Pentru flota auto puteri alege lubrifianti pentru vehicule comerciale din gama Mobil Delvac, iar pentru echipamentele industriale lubrifianti industriali de foarte buna calitate. Compania ofera fiecarui client garantia sustenabilitatii, sigurantei si integritatii produselor comercializate, dar si suport si consultanta pentru alegerea celor mai bune produse din gama Mobil. 

Star Lubricants va asteapta pe www.starlubricants.ro cu informatii complete despre performanta uleiurilor sintetice, dar si articole utile pentru orice sofer. De asemenea, prin intermediul site-ului sau direct la numerele de telefon de contact puteti solicita o oferta personalizata pentru gama Mobil de lubrifianti.

Powered by SEO monitor