Staie ITP disponibil n weekend la MIDOCAR





Compania MIDOCAR, dealer & service autorizat Volkswagen ÅŸi Audi, îÅŸi extinde programul de lucru pentru operaÅ£iunile service de inspecÅ£ie tehnică periodică (ITP). Programările pentru ITP se pot fixa în zilele de luni până vineri în intervalul orar 08.00-15.00, dar ÅŸi sâmbăta între orele 08.00-12.00. OperaÅ£iunile de tip ITP se pot efectua la service-ul MIDOCAR, la sediul din MIDOCAR Vitan unde staÅ£ia ITP funcÅ£ionează ÅŸi în weekend.

 

 

 

PreÅ£ul unei astfel de intervenÅ£ii este de 105 RON plus TVA pentru autoturisme ÅŸi 117 RON plus TVA în cazul unei autoutilitare.

 

În cadrul unei operaÅ£iuni de ITP sunt verificate: identitatea autoturismului, sistemul de frânare, sistemul de rulare, sistemul de iluminare interior ÅŸi exterior, nivelul emisiilor poluante, faruri, suspensii, articulaÅ£ii, pachetul legislativ.

 

ÎnfiinÅ£at în 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen de pe piaÅ£a din România. În prezent MIDOCAR este dealer & service autorizat al mărcilor Volkswagen ÅŸi Audi în România, oferind o gamă de servicii complete (pre-vânzare ÅŸi post-vânzare) pentru mărcile comercializate. Totodată, MIDOCAR comercializează autovehicule de ocazie, sub marca Weltauto. Activitatea se desfaÅŸoară în BucureÅŸti în cele două locaÅ£ii MIDOCAR Otopeni ÅŸi MIDOCAR Vitan ÅŸi în oraÅŸul Buzău, la MIDOCAR Buzău.

 

 

 

Contact:

 


<br /> /* Style Definitions */<br /> table.MsoNormalTable<br /> {mso-style-name:"Table Normal";<br /> mso-tstyle-r

ITP Volkswagen Audi service MIDOCAR