Spyder 4: noua generatie soseste la F64!

 

Toate dispozitivele pot fi acum aduse catre acelasi standard, putand fi calibrate cu pana la 19% mai exact, iar repetabilitatea calibrarii a fost si ea imbunatatita, chiar mai mult: cu pana la 29%! Aceste imbunatatiri vin din constructia noua, cu senzori ce masoara dincolo de clasicul RGB: sapte filtre distincte de culoare, modelate spre a reproduce vederea umana, pentru a discerne chiar si cele mai fine tranzitii ale monitoarelor cu gamut extins. In plus, noul Spyder 4 are si o asezare optimizata: daca in trecut unghiul de vizibilitate al unor monitoare LCD putea pune probleme la calibrare, acum distanta pana la senzor a fost marita iar filtrele de culoare au si rol de difuzie.

Gama Spyder 4 va fi disponibila in foarte scurta vreme; prima comanda deja a plecat spre România, iar in curand se va putea gasi la magazinul F64. Va asteptam sa le probati!

Despre F64

F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, trepiede, echipamente de studio si accesorii iti dau intalnire in fiecare zi.

In prezent, compania numara 92 angajati si are doua sedii: cel din Vigilentei nr. 7 si un al doilea, in Bucovina nr. 2B, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li s-a alaturat cel de-al treilea, magazinul cu cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei, situat in Bucuresti, pe bd. Unirii nr. 45.

F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu. F64 este administrator al magazinului Nikon din Romania, situat in Baneasa.

calibrare F64 Spyder Datacolor Spyder colorimetru