Specialitati noi la Medcenter Iasi

In completarea serviciilor medicale oferite de peste 14 ani pe piata locala si regionala, echipa medicala Medcenter Iasi s-a extins cu noi colaborari in domeniul urmatoarelor specialitati: urologie, radiologie, osteodensitometrie, endocrinologie, nutritie, reumatologie, BFT, neurologie, psihologie si psihiatrie.

 

Intre acestea, ne face o deosebita placere sa anuntam ca parte a echipei medicale pe Dna Dr. Elena Luchian - medic primar si Seful Sectiei de Neurologie a Spitalului Judetean de Urgente Botosani, precum si pe Psih. Diana Teodorescu - doctor in psihologie si specialist in psihoterapie cognitiv comportamentala, parenting, evaluari psihologice complexe pentru copii si programe de interventie comportamentala pentru acestia.

 

Va asteptam in centrul nostru pentru o consultatie la unul dintre medicii Medcenter. Si, pentru ca timpul dumneavoastra este important, accesati sistemul de programari online rapid si eficient sau apelati personalul Medcenter.

 

Despre Medcenter Iasi - Centrul Medcenter Iasi reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale in ambulatoriu din judet si zonele limitrofe, cu o experienta de peste 14 ani pe piata locala si regionala. Oferta de servicii medicale include consultatii de specialitate, medicina muncii, investigatii clinice si o gamã complexa de teste de laborator. De remarcat faptul ca centrul Medcenter Iasi este vizitat lunar de peste 6.000 de pacienti si efectueaza un numãr de peste 14.000 de teste de laborator.

 

Medcenter Iasi

Strada Garii nr.22, Cladirea Vama Veche, Iasi

Telefon/Fax : 0232 213 931,  marketing@medcenter.ro

www.medcenter.ro

urologie radiologie psihologie psihiatrie osteodensitometrie endocrinologie nutritie neurologie BFT