SOLUTIA DE BUZUNAR PENTRU O ENGLEZA PERFECTA



Am ales cu grija cuvintele-titlu, astfel incat acestea sa reflecte un limbaj curent, modern, atat in limba scrisa, cat si in limbajul colocvial, astfel ca in dictionarul nostru nu veti intalni cu siguranta cuvinte invechite sau pe care nu le foloseste nimeni. Am pornit de la cele mai noi si renumite dictionare explicative ale limbii engleze, apartinand unor edituri de calibru: HarperCollins, Oxford, Cambridge, Longman, Cassel, MerriamWebster, Chambers, Random House etc.

Pentru a va veni in ajutor in orice situatie, am adaugat o serie de informatii suplimentare si explicatii care va vor ajuta sa va orientati spre cea mai potrivita exprimare. Suntem convinsi ca dictionarul nostru va va fi un ajutor de nadejde.

Editura Linghea, cu sediul principal la Brno (Cehia) si filiale in cinci tari europene, are peste 14 ani de experienta in dezvoltarea tehnologiei instrumentelor lingvistice. Publicam ghiduri de conversatie in cinci tari simultan - Cehia, Slovacia, Polonia, Germania si Romania - iar numarul total de ghiduri Linghea depaseste 100 de titluri. In afara de edițiile tiparite pregatim si versiuni electronice pentru Windows, Windows Mobile, iPhone/iPad sau Android. Mai multe detalii pe: www.linghea.ro Contactati-ne pentru comenzi si informatii la adresa de e-mail info@linghea.ro sau la sediul Editurii Linghea din Timisoara, str. Memorandului nr. 21 (tel. 0356 71 12 11). 

dictionar buzunar engleza Linghea