SingleBell propune noi alternative de socializare pentru cei singuri

 

SingleBell, în colaboarare cu Perfecte.ro si The Floor Club a pregătit o seara inedită într-un loc plin de oameni deschiÈ™i, disponibili să înceapă o relaÈ›ie È™i dornici să se distreze frumos. Singles Party este un concept dedicat persoanelor singure care vor să se distreze, să cunoască zeci de alte persoane care nu se află într-o relaÈ›ie È™i să petreacă timp de calitate în compania altor singles sociabili È™i cu mintea deschisă.

Super Speed Dating Party, din data de 17 decembrie, reprezintă cea mai bună alternativă de distracÈ›ie pentru toÈ›i cei care îÈ™i doresc să socializeze È™i să-È™i găsească chiar partenerul în compania căruia să petreacă sărbătorile È™i Anul Nou. Mai exact, este vorba despre o petrecere record pentru Romania, dedicată, în exclusivitate, celor care nu se află într-o relaÈ›ie.

Această petrecere este prima din seria petrecerilor-eveniment marca SingleBell. Va fi o petrecere cu un program variat(concert live, un discurs inspiraÈ›ional/motivaÈ›ional, joculeÈ›e de socializare, concursuri, karaoke), iar numărul maxim de locuri disponibile este 200 – 220.

SingleBell organizează, din februarie 2010, întâlniri de speed dating săptămânale, pe grupe de vârste, cu un număr restrâns de participanÈ›i(minim 7 fete È™i 7 băieti È™i maxim 11 cu 11) – o alternativă rapidă, eficientă È™i distractivă la clasicele È™i, de multe ori, plictisitoarele întâlniri aranjate de prieteni.

Incepând cu ultimul trimestru al anului 2011, SingleBell îÈ™i completează activitatea cu alte două tipuri de evenimente:





petrecerile tematice: www.singlebell.net/blog/petreceri/





workshop-urile de dezvoltare personală și relații: www.singlebell.net/blog/ateliere





Numărul membrilor reÈ›elei depășeÈ™te 1200 de persoane, mai mult de 30 de relaÈ›ii s-au format de-a lungul timpului È™i 11 rezistă încă, iar numărul evenimentelor organizate până acum a depășit 60.

Membrii comunității SingleBell sunt persoane serioase, educate, atrăgătoare, deschise la nou È™i foarte sociabile, cu vârste cuprinse între 22 È™i 55 de ani.

ReÈ›eaua îÈ™i extinde serviciile È™i în alte 11 oraÈ™e ale României unde caută colaboratori: BraÈ™ov, Cluj, ConstanÈ›a, TimiÈ™oara, IaÈ™i, Sibiu, PloieÈ™ti, PiteÈ™ti, Craiova, Bacău, GalaÈ›i.

De îndată ce numărul membrilor reÈ›elei din aceste oraÈ™e va fi suficient de mare, vom lansa evenimentele SingleBell în fiecare dintre acestea.

Participarea la oricare dintre evenimentele SingleBell se face numai pe bază de înscriere pe site-ul reÈ›elei: www.singlebell.net

speed dating intalniri relatii petrecere ateliere workshop singles concepts singles singles events