SIMPLY TALKING – UN DISCURS FARA EMOTII



Aveti trac atunci cand trebuie sa vorbiti sau sa sustineti un discurs ?

Ati vrea sa transformati cuvantul in avantajul dvs. competitiv?

Camera de Comert si Industrie Brasov impreuna cu SC. NEI&PANDORRA Business Management S.R.L va invita la workshopul SIMPLY TALKING – “ UN DISCURS FARA EMOTII”.

Cursul se va desfasura în data de 15 martie 2012 la sediul Camerei de Comert si Industrie Brasov sala de conferinte, etaj I. Intre orele 10:00 – 18:00 (cu doua pauze de cafea si o pauza de masa) si se adreseaza:

- persoanelor din mediul business implicate in procese de comunicare (manageri, agenti vanzari, etc.);

- tuturor persoanelor care trebuie sa sustina un discurs sau sa faca o prezentare in fata unei audiente;

- celor care vor sa faca ceva pentru dezvoltarea lor profesionala si personala.

Cursantii vor putea deveni vorbitori elocventi, convingãtori, calmi, cu putere de persuasiune si manipulare a publicului, stapani pe obiectivele stabilite si capabili de a realiza legaturi emotionale cu audienta, astfel incat aceasta sa poatã fi controlata usor si eficient. Se va pune accentul pe dezvoltarea creativitatii si inlaturarea inhibitiilor in situatii in care spontaneitatea este punctul cheie.

Tariful cursului este de 240 lei + TVA (220 lei + TVA pentru membrii CCI Bv.) si include suportul de curs si pauzele de cafea (ceai, cafea, apa, prajituri).

Termen de inscriere: 06 martie 2012.

 STRUCTURA CURSULUI:

- exercitii de concentrare a atentiei si respiratiei (dozarea efortului);

- exercitii de creativitate, improvizatie, gestionarea emotiilor (dezinhibare, relaxare, concentrare, încredere personalã);

- tehnica vorbirii (exercitii practice de dictie, respiratie, controlul emisiei vocale si corectarea eventualelor probleme de pronuntie);

- tehnica prezentãrii (fazele pregãtirii unei prezentãri);

- reglarea tonalitãtii, intonatiei, claritatea vorbirii, ritmul vorbirii, timbrul vocal;

- aplicatii public speaking.

 

Relatii suplimentare si inscrieri: Directia Invatamant Formare Profesionala, tel. 0268-547080, 0268-547075/138, 0728137729, daniela.giol@ccibv.ro.

workshop caderi zapada discurs NEI&PANDORRA Business