Si tu poti fi Mos Craciun!

ONG



Va invitam sa va alaturati campaniei „Si tu poti fi Mos Craciun!”, organizata de Institutul pentru Politici Sociale in perioada 01-20 decembrie a.c. in spijinul copiilor familiilor asistate din cadrul proiectului „Centrele de Incluziune Sociala – oportunitate pentru facilitarea participarii pe piata muncii a grupurilor vulnerabile”.

Proiectul se adreseaza cu precadere familiilor monoparentale sau cu mai multi copii, persoanelor cu dizabilitati, tinerilor care parasesc centrele de plasament dar si celorlalte categorii sociale defavorizate.

Acesti copii stiu ca este luna Sarbatorilor de Craciun, si stiu si de traditia cadourilor puse sub brad, unii dintre ei poate ca i-au si scris o scrisoare lui Mos Craciun. Insa ei traiesc in medii defavorizate, in care familiile lor se lupta sa plateasca datoriile casnice pentru chirie sau sa asigure zilnic o masa calda si haine cu care sa-i imbrace atunci cand le este frig.

Ceea ce nu stiu acesti copii este ca anul acesta Mosul va veni si la ei! Scrisorile acestor copii pot ajunge chiar la dvs., si puteti fi chiar dvs. Mos Craciun pentru ei.

Cum puteti ajuta?

Va invitam sa va alaturati demersului nostru de a aduce in prag de Craciun zambetul pe chipurile acestor copii si asteptam donatiile dumneavoastra (jucarii, hainute, incaltaminte, dulciuri, rechizite s.a.m.d.) la sediul Centrului de Incluziune Sociala Bucuresti, din strada prof. Petre Cumpanici, nr. 8, sector 3, pana la data de 20.12.2011

Si noi, cei care ne implicam suntem la fel de bucurosi si entuziasti pentru faptul ca putem sa le facem o surpriza de Craciun acestor copii, daruindu-le tuturor un cadou de Craciun.
Stiind ca fiecare din acesti copii vor zambi in seara de Craciun cu ajutorul bunatatii unor donatori cunoscuti sau necunoscuti, vom fi siguri ca transmitem adevaratul spirit al acestui sezon de sarbatoare. Promitem sa va tinem la curent cu actiunile noastre in aceasta campanie de Craciun!

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la:

E-mail: cisbucuresti@gmail.com ; Tel.: 0723.24.00.43 - Felicia Stanescu  

Web: www.politicisociale.ro ; www.facebook.com/centrelecis

campanie Mos Craciun donatii copii defavorizati