Si femeile au nevoie de implanturi de par - Dr. Felix Hair Implant le ajuta

 Multe femei seconfrunta cu aceasta problema care apare din diversi factori. Podoaba capilaraeste una dintre comorile unei femei, ce o face sa se simta frumoasa,increzatoare, puternica. Insa pierderea acesteia aduce cu ea nu numai scadereastimei de sine, dar si adevarate probleme psiho-emotionale, cum ar fi depresia.Clinica Dr. Felix Hair Implant, restaureaza celor care se confrunta cu aceastaproblema, atat parul, cat si fericirea.

 

Cauzele caderii parului la femei

 

Inafara factorilor care nu pot fi controlati cum ar fi materialul genetic transmis si varsta, o multime de factori pot aduce depletiunea firelor de par al unei femei. Alopecia este o afectiune dermatologica care afecteaza foliculii pilosi si este o afectiune destul de raspandita. Modificarile hormonale, prezenta unor boli sau tratamente care duc la caderea parului, sau chiar si sarcina, toate pot afecta podoaba capilara. Atunci cand pierderea firelor de par este mai mare de 150 pe zi, atunci este cazul pentru un consult si pentru o solutie benefica, cum ar fi implantul de par. Multa lume are impresia gresita ca aceasta interventie te va lasa cu un aspect ca al unei peruci, insa este doar atat - o impresie. Parul transplantat in zonele cu probleme creste in timp in mod complet natural, medicii specialisti folosindu-se de propriile fire de par ale pacientului. Acestia utilizeaza tehnica Q-FUE manuala, perfectionata si avansata, pentru transplaturi de par de succes chiar si in cazul pacientelor ce se prezinta cu cicatrici post arsura unde firele nu mai cresc.

 

Aspectul fizic pentru o femeie este poate mai important decat pentru un barbat, de aceea din punct de vedere emotional acestea sunt mai afectate. Clinica Dr. Felix Hair Implant este recunoscuta atat pe plan national cat si international, iar testimonialele atat a oamenilor de rand cat si a celebritatilor, precum si pozele de inainte si dupa a rezultatelov, vorbesc de la sine. Interventia de implant par femei este cat se poate de sigura, eficienta, iar rezultatele vor fi dintre cele mai spectaculoase si cu un aspect natural. Daca vrei sa iti recastigi zambetul, sa ai din nou o viata normala, nu ezita sa apelezi la serviciile profesioniste ale acestei clinici.

 

Contact: 0720254368

implant par femei