Shop Einstal - accesorii necesare pentru lucrul cu tevi din cupru

 

 

Pe langa toate elementele vizibile din casa care redau un design deosebit, intr-un anumit stil, exista si foarte multe elemente ascunse, care redau cu adevarat utilitatea casei. Acestea constau in tevi si fitinguri, robinete, racord la apa si altele de acest gen. Orice element care ajuta la conducerea caldurii, a apei sau a gazului in locurile cheie ale casei, acolo unde sunt necesare, au nevoie de o atentie deosebita si de o calitate superioara. Acestea nu pot fi schimbate oricand, pentru ca este dificil sa intrerupi toata caldura, spre exemplu pentru a schimba un singur element.

 

Cand vine vorba de electricitate sau caldura, unul dintre cele mai utilizate materiale este cuprul. Acesta rezista in timp si este un foarte bun conductor. Pentru cei care sunt interesati de lucrul cu tevile din cupru sau pentru reparatii ale acestora, cei de la Shop Einstal dispun de accesoriile si arzatoarele necesare.

 

Un singur material, mai multe elemente necesare

 

Din moment ce cuprul este un material rezistent in timp si un foarte bun conductor, are nevoie de elemente specifice pentru orice modificare. Acesta nu poate fi taiat atat de usor si in niciun caz nu poate fi lipit cu orice dispozitiv.

 

Pentru orice actiune de acest gen plaseaza o comanda de la Shop Einstal de unde poti alege cele necesare. Un arzator profesional este indispensabil in acest caz, dar trebuie utilizat de persoane care au mai lucrat in acest domeniu si stiu cum si pentru ce sa il utilizeze, pentru ca poate ajunge pana la 2.400 de grade Celsius.

 

Alaturi de acesta ai nevoie si de o butelie speciala destinata acestui scop. Pentru un set complet opteaza pentru variantele disponibile pe site care vin la pachet cu una sau chiar doua butelii. Preturile variaza in functie de putere si marime, iar fiecare persoana poate alege varianta care indeplineste conditiile necesare pentru ceea ce are de reparat sau de modificat.

 

De ce este util un arzator profesional?

 

Aceste arzatoare sunt utile si usor de folosit, pentru ca sunt create special in acest sens, pentru lucrul cu tevi din cupru. Sistemul antifalre face ca flacara sa isi mentina aceeasi putere indiferent de pozitia in care este folosit. Permite, deci, o rotire de 360 de grade.

 

In functie de necesitatea de lipire, capul poate fi ajustat astfel incat la lipituri fine sa indeplineasca functia necesara, iar la celelalte lipituri sa aiba o capacitate mai mare. Flacara este ajustabila si pot fi vizualizate toate caracteristicile pe site, la fiecare produs in parte, astfel incat alegerea sa fie cea potrivita.

 

Pentru mai multe informatii suna la unul dintre numerele de telefon 0766.261.389, 0766.261.392 sau 0786.124.777.