SevenSins.ro iti ofera reduceri de pana la 70% de Black Friday

Cine a zis ca reducerile sunt doar pentru electrocasnice sau electronice? SevenSins.ro, unul din cele mai mari magazine de lenjerie intima si erotica, ;iti ofera promotii si reduceri de Black Friday care o sa-ti faca inima sa bata mult mai tare.

In perioadele 22-24 noiembrie si 29 noiembrie- 1 decembrie SevenSins.ro te asteapta cu reduceri de pana la 70% la toata gama de produse. Poti, de exemplu, sa iti iei lenjerie intima si sexy cum ar fi chilori, sutiene, seturi, stockings, neglijeuri sau halate ori costumatii tematice, rochii sexy sau accesorii. Se anunta reduceri foarte importante si la costumele de baie si bijuteriile comercializate de magazinul online. Iar pentru ca Black Friday vine de doua ori la SevenSins.ro cu reduceri la produse diferite, ai sansa sa achizitionezi orice iti doresti la un pret mult mai bun.

Nici barbatii nu sunt neglijati. Poti sa achizitionezi chiloti, boxeri, tricouri de calitate superioara, articole sportive si spli pentru plaja, numai produse de super-calitate pe care o sa poti sa le ai la jumatate de pret sau chiar mai bine de atat.

Si de Black Friday SevenSins.ro iti ofera aceleasi conditii excelente cu care probabil ca te-ai obisnuit. Stocurile sunt afisate in timp real pe site, iar produsele pot fi livrate in 24 de ore. Returul oricarui produs este posibil in 10 zile, pentru ca vrem ca ceea ce comanzi sa-ti vina bine, si asiguram un transport discret si sigur. Poti face plata ramburs sau prin card, iar daca ai intrebari vei gasi intotdeauna suportul de care ai nevoie la numerele noastre de contact si suport.

Daca vrei chiar mai mult decat promotiile de Black Friday, poti sa te abonezi la newsletter pentru ca mai primesti un voucher de 20 de lei cadou pe care il poti folosi pentru orice comanda de minim 100 de lei. Astfel o sa primesti si vesti despre promotiile lunare si chiar oferte speciale pentru abonati.

Condimenteaza-ti zilele si noptile prin lenjeria erotica de foarte buna calitate si diversa ori chiar prin lenjeria de latex adevarat pe care nu o mai gasesti nicaieri. Iar daca vrei sa probezi, te asteptam in showroom-ul din Bucuresti.

Tine minte datele 22-24 noiembrie si 29 noiembrie- 1 decembrie cand viata ta poate deveni mult mai interesanta! Te asteptam pe www.sevensins.ro

Powered by SEOmonitor