Seria Absurdist Shadows la Galeria Luceafarul

Seria de tablouri Absurdist Shadows a pictorului Lucian Anusca revine la nici o luna de la precedenta expozitie de data aceasta incepand cu 4 mai la Galeria Luceafarul, in cadrul expozitiei Culori Mestesugite, a AAPB. Prezent cu tabloul Forced Crowning in cadrul evenimentului, pictorul Anusca ne invita de data aceasta sa reflectam asupra Umbrelor care ne fac sa ingenuncheam in fata barierelor. 

In incercarea de a da o forma Umbrelor care ii invadeaza Subconstientul, Lucian pune pe panza in diverse forme o serie de figure menite sa starneasca o traire diferita in fiecare om care se uita o secunda la tablourile sale. Seria cuprinde 22 de lucrari care redau Umbra artistului, dualitatea intre Sinele pictorului si Alter Ego-ul sau, trauma si acceptarea ei neconditionata, sfere mistice si religioase cand umilinta si simplitatea devin conditii quid pro quo pentru propria autoevaluare. 

Pentru a lasa lucrurile sa vorbeasca de la sine avem doua optiuni in acest caz. Sa veniti sa vedeti tablourile in urmatoarea expozitie sau pe Instagram, dand follow absurdist_shadows.  

Forced Crowning

Forced Crowning

Expozitie