Sensor aniverseaza 11 ani in cadrul emisiunii JOY LA 9

Joi 25 martie, de la ora 21:00, StreamON si Kult Studio prezinta episodul cu numarul 2 al emisiunii de divertisment JOY LA 9. Va invitam sa urmariti pe www.joyla9.ro o noua sesiune de LIVE JAMMING ce se va concretiza ca parte a concertului “Sensor 11” cu prilejul caruia trupa Sensor aniverseaza 11 ani de existenta. Emisiunea va fi transmisa in direct din Music Club, locul de desafsurare al concertului.  Invitatii speciali ai editiei cu numarul 2 al JOY la 9 sunt Mara si Alex din trupa Mandinga.

Mara este o prezenta constanta in zona muzicii electronice de 10 ani, numai in formula LIVE. Dupa multe colaborari - Baba Novac, NSK, Nemos, Electric Brother, Blazzaj, 4Given, Vama Veche, Zob, Blanoz, Zum, in prezent pregateste impreuna cu trupa Sensor primul sau album solo, urmand sa performeze alaturi de ei sub numele “Mara cu Sensor cu tot”.

Alex tocmai a sarbatorit alaturi de colegii sai de la Mandinga 7 ani de existenta, cu un spectacol deosebit de romantic numit “Historia de un Amor”. Este compozitor si vocalist, canta la tropeta si flaut.

Prima editie a emisiunii l-a avut ca invitat pe Smiley, iar rezultatul poate fi urmarit pe http://www.joyla9.ro/smiley-joy-la-9/ “Prima editie de JOY LA 9 imi va ramane mereu in minte, pentru ca a fost momentul oficial al lansarii unui produs media unic pe piata romaneasca si nu numai. Au fost multe peripetii de ordin tehnic, cu emotiile inerente din partea tuturor. Muzical, am avut o surpriza placuta in ceea priveste colaborarea cu Smiley, am simtit imediat orientarea lui inspre muzica mai melodioasa si mai putin in zona club-beat”, spune Paul Ilea (Sensor).

--------------------------------------------------

JOY LA 9 este prima emisiune de divertisment produsa de catre StreamON TV si poate fi urmarita in fiecare zi de joi incepand cu ora 21:00 pe http://www.joyla9.ro. Acest nou proiect vine ca o provocare pentru artistii vocali sau instrumentisti din zone muzicale diferite, mergand de la pop la jazz, care isi vor dezlantui talentul si creativitatea intr-o sesiune de LIVE jamming cu trupa Sensor (Paul - clape si sintetizatoare, Sasha – clarinet, percutie si DJing ). Actul artistic se va naste spontan, fara nimic predefinit, fara partituri sau repetitii. JOY LA 9 este o emisiune interactiva, de acest aspect fiind responsabila prezentatoarea emisiunii, Ramona Naca. Ea interactioneaza LIVE cu spectatorii pe chat chiar in timpul emisiunii, iar la sfarsitul acesteia adreseaza protagonistilor intrebari din partea publicului.

StreamON TV  - www.streamon.ro - este prima televiziune cu adevarat online din Romania. Este o platforma interactiva de transmisiuni video LIVE, oferind publicului sau adevaratul gust si emotia LIVE a evenimentelor si emisiunilor transmise. StreamON se bazeaza pe calitate si convenienta, oferind utilizatorilor sai flexibilitate si accesibilitate completa, asa cum ar trebui sa fie, de fapt, televiziunea in ziua de azi.

Trupa Sensor – www.sensor.ro - a implinit chiar in aceasta saptamana 11 ani de existenta. In show-urile lor au imbinat muzica, teatrul, pantomima si dansul, au prezentat abordari originale ale unor stiluri muzicale cum ar fi : drum and bass, hip-hop, jazz, funk sau latino si au impins limitele exprimarii artistice – de la folosirea propriului corp ca instrument muzical pana la instrumente clasice, voce, butoaie, sintetizatoare, si pick-up-uri. Sensor au publicat pana acum 4 albume si au castigat cateva premii importante.



WEB:

www.joyla9.ro

www.streamon.ro

Join our Facebook Page: http://www.facebook.com/JOYLA9

Follow us on Twitter: http://twitter.com/joyla9

 

live jamming StreamON Sensor muzica divertisment