Secretul Evoluţiei pentru mămicile din Braşov

BraÅŸov- Dumincă, 10 octombrie 2010, incepand cu ora 9:30 – Clubul Copiilor Sanatosi oferă tuturor mămicilor ÅŸansa de a învăţa cum să creasca imunitatea  si sa modeleze armonios personalitatea copilului lor, printr-o discuÅ£ie cu Dr. Ana Culcer ÅŸi Psiholog Mihaela Zaharia., la ZaoPark BraÅŸov.
 
Clubul Copiilor Sanatosi  învită mămicile la un dialog deschis despre problemele întâmpinate în dezvoltarea copilului, atât cele ce Å£in de imunitate cât ÅŸi in relaÅ£ia cu părinÅ£ii sau cu celelalte  persoane. În timp ce mămicile pot afla cele mai interesante lucruri de la medici de renume, copiii pot fi lăsaÅ£i în grija personalului calificat de la Zao Park, locul de joaca preferat de toti copiii. La eveniment se pot achiziÅ£iona DVD-uri despre imunitatea copilului ÅŸi diversitatea alimentaÅ£iei la preÅ£ redus, conÅ£inând autograful doamnei Dr Ana Culcer.
 

Clubul Copiilor Sanatosi îÅŸi doreÅŸte să ajute copii să pornească în viaţă pe o linie dreaptă care necesită iubire, dăruire , răbdare ÅŸi un amalgam de cunoÅŸtiinÅ£e.    





AsociaÅ£ia  a fost infiintata in anul 2008 de catre Doamna Dr. Ana Culcer, Marius Cimpoescu si Carmen Elena Ionita ÅŸi are ca scop organizarea ÅŸi susÅ£inerea de conferinÅ£e prin intermediul cărora să promoveze alăptarea ÅŸi îngrijirea sănătoasă a copilului.

 

Zao Park cel mai mare loc de joaca din Brasov, este situat in incinta Macromall, langa Selgros, la parter. Intrarea in minunata lume ZAO se face prin incinta Macromall, accesul pe terasa si in spatiul outdoor fiind permis numai prin incinta parcului.

 


Clubul Copiilor Sanatosi te aÅŸteaptă să te distrezi ÅŸi să înveÅ£i lucruri utile in cadrul evenimentului din interiorul Zao Park,  pe Str. Calea Bucuresti Nr. 229 incinta Macromall, la parter.

Pentru mai multe detalii accesaţi http://www.ingrijireacopilului.ro/blog/eveniment-brasov-10-octombrie-2010.html

Date de contact:
Clubul Copiilor Sanatosi
marketing@ingrijireacopilului.ro
Telefon: 0731134264
Persoana de contact: Carmen Elena Ionita

sanatate ingrijirea copilului sfaturi mamici dezvoltare