Schimba-ti look-ul si atrage privirile cu lentile de contact colorate

Cateodata ai chef sa porti rosu, altadata simti ca iti vine bine albastrul. Cauti in garderoba, alegi o rochie sau o bluza potrivita pe care o asortezi la o fusta sau un pantalon. Si totusi, nu esti complet asortata, dar Lensa te ajuta in acest sens. Poti alege din peste 150 de modele de lentile de contact colorate care sa iti transforme look-ul si sa atragi privirile oriunde ai merge.

Lensa este un magazin online lansat in vara anului 2013 ce isi propune sa aduca clientilor cea mai bogata gama de lentile de contact colorate si cosmetice. De altfel, in acest moment poti alege de pe site-ul Lensa lentile de contact in 7 culori: albastre, negre, verzi, rosii, violet, gri sau turcoaz precum si din numeroasele modele de lentile ce se potrivesc unui anumit stil cum ar fi Elegance, Eyelush, Vivid sau Big Eyes. Fiecare astfel de model iti transforma look-ul si vei observa acest lucru de la prima intalnire cu prietenii care vor remarca noua ta infatisare.

Site-ul Lensa nu ofera doar produse, ci si numeroase informatii utile clientilor sai. In primul rand, fiecare model de lentile este insotit de imagini care iti arata modul cum ti se va transforma ochiul. Aceasta facilitate este extrem de apreciata de clienti, mai ales de cei care nu au incercat pana acum lentile de contact si nu stiu la ce sa se astepte.

Sunt oferite informatii utile privind modul de utilizare, care sunt posibilele reactii adverse, care sunt contraindicatiile pentru a purta astfel de lentile de contact, cum se centreaza lentilele, cum se indeparteaza lentilele de pe ochi si multe alte sfaturi si informatii utile. De altfel, pe site poti gasi si comentarii si recomandari ale clientilor. Tot de pe site-ul Lensa poti cumpara si acessoriile necesare cum ar fi lacrimi artificiale, suportul de lentile cu oglinda sau solutii multifunctionale de intretinere.

Daca nu esti sigura ce anume ti se potriveste sau ce ar trebui sa alegi, ai la dispozitie si posibilitatea de a contacta direct un reprezentant al companiei prin live chat, primind imediat raspunsurile la intrebarile tale.

Clientii fideli Lensa sunt rasplatiti prin programul de fidelizare foarte atractiv, dar si printr-o gama extrem de variata de produse si in continua crestere, deoarece Lensa si-a propus sa devina cel mai mare magazin online de profil din Romania.

Lensa se doreste un one stop shop pentru persoanele ce doresc sa schimbe imaginea ochilor lor si un look indraznet. Viziteaza site-ul Lensa si indrazneste sa privesti lumea cu alti ochi.

Powered by SEO monitor