Sarbatorim Saptamana Iubirii pe Store.IrinaReisler.ro! Vino alaturi de noi si profita de mari reduceri de preturi!

Magazinul de cosmetice profesionale Store.IrinaReisler.ro sarbatoreste Saptamana Iubirii, intre 9-16 februarie, si te invita sa alegi un cadou de Valentine’s Day inspirat, care iti va surprinde placut partenera sau partenerul de viata.



SAPTAMANA IUBIRII: MARI REDUCERI DE PRETURI, LA COSMETICELE PROFESIONALE POSTQUAM!



Doar intre 09/02/2015 00:00 si 16/02/2015 23:59 beneficiezi de mari reduceri de preturi, la cosmeticele profesionale PostQuam. Iti oferim produse cosmetice de calitate pentru cadouri de Valentine’s Day de calitate!



Asadar, cele mai eficiente cosmetice profesionale de pe piata au preturile reduse, pentru ca te iubim! Bucura-te de efectele lor miraculoase, pentru ca tenul, corpul si parul tau merita sa primeasca iubire! Ingrijeste-te cu produse de calitate, pentru ca meriti sa te iubesti si sa te respecti!



Iata cateva din ideile de cadouri cu care iti poti surprinde partenerul sau partenera de viata de Valentine’s Day:



Crio Gel – un gel anticelulitic ce produce hipotermie (scade temperatura zonei tratate) si, in acest fel, determina organismul sa arda grasimile, sa depuna efort, pentru reglarea temperaturii. Totodata, efectul termic de racire produce compactarea tesutului, reducind numarul de centimetri, pe zona tratata. Rezultatele sunt spectaculoase si vizibile, inca de la prima utilizare a produsului.



UOMO BODY SCULPTING GEL – un gel anticelulitic pentru barbati, cu rol in reducerea tesutului adipos abdominal, cu ajutorul ingredientilor liporeductori si limfodrenanti. Efectul este unul imediat si consta in topirea surplusului de grasime, de pe abdomen. In urma tratamentului, abdomenul ramine suplu si ferm.



THERMA GEL - un tratament anticelulitic profesional cu efect termic de incalzire si cu rezultate imediate si spectaculoase. Formula gelului anticelulitic Therma Gel imbina cele mai eficiente principii active, care "topesc" grasimea si elimina celulita. Chiar si nodulii celulitici vechi, dispar in timp, dupa utilizarea consecventa a gelului. Therma Gelul are capacitatea de a disloca grasimea si celulita incapsulate, de a le dizolva si de a le drena, spre eliminarea din organism.



TOTAL REPAIR SERUM - un tratament-soc, pentru parul fragil, rar, lipsit de volum sau cu firul subtire. Serul repara, pe loc, firele de par slabe sau foarte slabe, oferind parului un aspect restructurat, sanatos, puternic si matasos, imediat dupa aplicare.



ROSA MOSQUETA OIL - un tratament spectaculos, pentru problemele pielii. Vindeca orice imperfectiune a pielii, de la semnele lasate de acnee, pana la vergeturi; de la arsuri, pana la cicatrice ramase dupa diverse operatii; de la pete pigmentare, pana la cele mai mici imperfectiuni ale pielii.



Intreaga oferta de produse cosmetice cu pret redus de Valentine’s Day poate fi vizualizata, accesand linkul de promotie http://store.irinareisler.ro/promotii/saptamana-iubirii-mari-reduceri-de-preturi-la-cosmeticele-profesionale-postquam.html



Daca vrei ca, inainte de cumparare, sa vezi produsele noastre, te asteptam in magazinul nostru fizic, din Strada Dr. Staicovici D. Nicolae nr. 4D, sector 5, langa Business Opera Center. Te asteptam cu drag sa ne calci pragul si sa te bucuri de cele mai inspirate cadouri de Valentine’s Day.



Ne poti contacta astfel:



Website: http://store.irinareisler.ro



Telefon: 0749.286.032



Adresa de email: store@irinareisler.ro

promotii cosmetice cosmetice online cosmetice cosmetice la reducere reduceri cosmetice