Saniute rapide

Din categoria saniilor rapide pentru adulti puteti opta pentru modelele de sanii rotunde, realizate din polietilena. Coloritul acestora este viu, motiv pentru care sunteti usor de observat pe partie de catre alte persoane. Forma rotunda, asemeni unui capac, permite aderenta buna pe sol si alunecarea rapida pe zapada pufoasa sau pe partiile cu zapada tasata. Pe una dintre laturi are o curea scurta din piele, care ofera posibilitatea tractarii sale, dar nu ajuta la pastrarea traiectoriei in alunecare. Destinata in special adultilor sau tinerilor, acest model de sanie rapida este adesea preferata de catre persoanele care doresc o alunecare cu viteza mare. In egala masura, acest tip de sanie presupune o buna indemanare in stabilirea directiei de alunecare pe partiile abrupte. Nu este recomandata pentru copiii mici, deoarece este destul de greu de directionat avand in vederea forma ei mai putin aerodinamica. Un alt tip de saniute pentru tineri si adulti sunt cele care adopta modelul asemanator bob, cu partea din fat ace se sprijina pe o talpa asemanatoare schiului.

Aceasta saniuta rapida se directioneaza cu un volan ce permite controlul directiei de alunecare. Pentru persoanele care au indemanare in conducerea saniutei, acest model de saniuta rapida va aduce senzatii special celor care aluneca si pe zapada afanata, aruncand in lateral trombe de zapada. Destinata in special adultilor cu abilitati deosebite in conducerea saniilor, acest model se poate utiliza si in concursuri, cu mare succes pe partiile inalte, pe zapada afanata sau bine tasata.Toate aceste modele le gasiti pe www.nichiduta.ro

Designul si forma aerodinamica a saniutei tip bob permite atingerea unor viteze foarte mari in cazul alunecarilor vertiginoase pe partiile inalte. Saniutele rapide din plastic au o greutate redusa, sunt usor de manevrat si se pot depozita in spatii mici in anotimpul calduros. Persoanele adulte care doresc sa traiasca senzatii tari pe partiile din tara sau din strainatate pot opta pentru unul dintre aceste modele.

sanie nichiduta